A miniszterelnököt mellszőrvillantó rózsaszín ingben, napszemüvegben és drapp micisapkában fotózták Kőszegen. Megihlette a mémgyártókat. Nagyjából egy napja kerültek fel a Facebookra azok a fotók, melyeket Kőszegen fotózott a miniszterelnök házi fényképésze Orbán Viktorról. Az egyik képen a kormányfő csíkos, rózsaszín ingben, drapp micisapkában, rövidnadrágban, napszemüvegben látható.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DogAdventures
- Miért nem látni Orbán Viktort szunyókálni a parlamentben?
- Mert az ördög sohasem alszik, fülig csipás lehet már.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Hogy pontosabbak legyünk!!! Cigánykirályt csináltak Qrbánból!
kukac50
Egy normális király törődik a Népével,nem az ellehetetlenítésén dolgozna.
DR Eric CARTMEN
A "Magyar Nemzet" nevű újság (???), közölt egy felháborodott cikket, hogy íme a balolda, meg a liberálisok, meg a Milla, meg a mittudoménmég kik rasszisták, meg minden. Érdekes, amikor a "derékbecsületes" jobboldaliak "böszméztek" meg "libatolvajoztak" folyamatosan , nem voltak ilyen érzékenyek. Most pedig mikor egy lókupec kinézetű cigányra azt írja valaki hogy lókupec kinézetű cigány---megsértődnek.
Sííva
Talán csörgősipka jól állna rajta az idegbeteg gondozóban! Ami késik nem múlik! Szép magyar közmondás! Egyébként hová tüntek a fanok meg a jogvédők? Úgy hiányoznak a beszólásaik!
jancsik68
@lópicigáspár: Én a hős diszitőjelzőt kihagynám!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.