Az OTP elemzője szerint azért is magasak elsősorban a fűtési költségek, mivel a családoknak minimális a tudásuk arról, hogy milyen berendezésük mennyit fogyaszt, illetve nem ruháznak be a lakás energetikai korszerűsítésébe.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipec56
600.000 Ft/év: 12 hó= 50.000 Ft/hó. Ha 47.000 keres valaki akkor, hogy fizethet 600.000 évente? A rezsi az ugye fűtés, világítás, víz? De van "al"rezsi: szemétdíj, lakás biztosítás/gáz végett kötelező/, telefon, TV, internet, lakás adó, OTP kártya, baleset biztosítás/személyenként/, kéménydíj stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@sziráki ágnes: Sajnálom, valóban nem voltam a szokásos kedvemben. Viszont már elmúlt...:-))
KöBüKi
Pincelakásban lehet hogy kijön ennyiből!!!
KöBüKi
@entero: Rossz fát tettél a tüzre és nem kaptál ebédet???
entero
@KöBüKi: Belém jött egy Trabant hátulról, kissé durcás voltam miatta. Főleg hogy azt akarta elérni hogy én voltam a hibás mert nem fogott a féke. Ugyanis én álltam egy piros lámpánál...Ma már meg sem látszik, egy kis polír csodákra képes ha kicsi a baj. Neki viszont lesz mit javíttatnia, már ha egyáltalán van értelme.
kisvirag.simon
Hát ugye aki nem tud számolni. Az én 70ezrem, ami csak volt...abból 50ezer lenne a rezsi, na miből élünk?? Eltévesztik az ő havi 700ezerjük a mi évi 700ezerünkkel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.