Az OTP elemzője szerint azért is magasak elsősorban a fűtési költségek, mivel a családoknak minimális a tudásuk arról, hogy milyen berendezésük mennyit fogyaszt, illetve nem ruháznak be a lakás energetikai korszerűsítésébe.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipec56
600.000 Ft/év: 12 hó= 50.000 Ft/hó. Ha 47.000 keres valaki akkor, hogy fizethet 600.000 évente? A rezsi az ugye fűtés, világítás, víz? De van "al"rezsi: szemétdíj, lakás biztosítás/gáz végett kötelező/, telefon, TV, internet, lakás adó, OTP kártya, baleset biztosítás/személyenként/, kéménydíj stb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
alfás
te elemző managger! nem a tudatlanság miatt fizetnek sokat az Emberek,hanem azért,mert nyáron is fizetik a készenléti díjat.aha!még augusztusban is,mert októberben majd bekő kapcsolni a gázt.
Pipec56
600.000 Ft/év: 12 hó= 50.000 Ft/hó. Ha 47.000 keres valaki akkor, hogy fizethet 600.000 évente? A rezsi az ugye fűtés, világítás, víz? De van "al"rezsi: szemétdíj, lakás biztosítás/gáz végett kötelező/, telefon, TV, internet, lakás adó, OTP kártya, baleset biztosítás/személyenként/, kéménydíj stb.
varrólány
Az OTP elemzője, hát ő már aztán biztos tudja.
Kaporka
Az OTP elemzönek nincs ilyen gondja. Persze mindig a kis ember a tudatlan, könnyü rájuk fogni mindent. Neki lehet hogy ennyi a rezsije, és mindamellett jól él, mi meg fagyjunk meg, vagy dögöljünk éhen...mert tudatlanok vagyunk, és nincs pénzünk.
kedwes
Évi 420-600 ezer forintot költ egy család rezsire??? Miből???
orogordog
600ezer nem fedezi Víz csatorna 10000ft/hó gáz átlag 50000ft/hó villany 9000Ft /hó kommunális adó 1000ft /hó szemét szállítás 1600ft/hó kémény seprő 600Ft/hó ez 866400ft/év Azt ebben se internet se tv se autó!!!
Levendula
entero válaszát várnám... ő bizonyára egy hónapban költ ennyi pénzt a rezsire... :)
senkifia68
Már megint egy málinger cikkezik!

Csupán érdekességként és a cikk szándékára való rávilágításként említem meg, hogy az OTP LTP elemezése szerint!!!

Nagyon sajnálom, hogy a cikkíró nem tért ki arra, hogy az OTP LTP mit tekint rezsí költségnek, mert komoly a gyanúm, hogy a részletek megismerése után többen röhögő görcsöt kapnának!

Megfordítva az állítást, talán kezdhetné ott a rezsí költségek elemzését a pénzmanus, hogy a magyar keresetek milyen arányban vannak a többségében külföldi tulajdonban lévő szolgáltatók által diktált árakkal és ezen szolgáltatók anyaországukban alkalmazott árképzési gyakorlatot miért nem hajlandók nálunk is alkalmazni!

Külön érdekessége a történetnek az energia felhasználás gazdaságtalanságára való folyamatos hivatkozás! Már senki nem akar felvenni deviza hitelt, Forint hitelt ingatlanra, bedőlt az ingatlanpiac fél Európában, akkor most majd a rosszhatékonyságú energia felhasználás ürügyén fognak újabb és újabb bőrt lehúzni emberekről???

Azt esetleg nem elemezné az OTP LTP, hogy a banksok és a szolgáltatók követhetetlen számlázási gyakorlata, a ki tudja milyen címeken megjelenő újabb és újabb számla tételek milyen mértékben teszik gazdaságtalanná a háztartások által felhasznált szolgáltatásokat?
Mobil123
Hát bizony a havi 50.000,-Ft átlag marhára nem jön ki, újra kéne valakinek matek órákra járnia. Van az 70.000,-Ft is.
sza
@Levendula: Elment úszni a medencébe és eltévedt !
kinyílt a bicska a zsebemben
Így hát burkoltan, de a felmérés közzétételének a célja, hogy tudatosítsa, kössünk OTP lakástakarék betétet, vagy vegyünk fel OTP hitelt, ha már ilyen mértékű pl fűtés költség mellett saját erőből nem tudunk Hungarocellt venni.
entero
@sziráki ágnes: Nehéz volna eltévedni, mind a 4 fala zárt. Egyébként jólesik gúnyolódni, nincs jobb dolgod?
entero
@Levendula: Azért ne túlozzál. Ha a telet nézem akkor sincs több mint 150 ezer.
sza
@entero: Hú de sértődékeny vagy! Azt hiszem rossz napod lehetett ha nem érted a tréfát!
entero
@sziráki ágnes: Sajnálom, valóban nem voltam a szokásos kedvemben. Viszont már elmúlt...:-))
KöBüKi
Pincelakásban lehet hogy kijön ennyiből!!!
KöBüKi
@entero: Rossz fát tettél a tüzre és nem kaptál ebédet???
entero
@KöBüKi: Belém jött egy Trabant hátulról, kissé durcás voltam miatta. Főleg hogy azt akarta elérni hogy én voltam a hibás mert nem fogott a féke. Ugyanis én álltam egy piros lámpánál...Ma már meg sem látszik, egy kis polír csodákra képes ha kicsi a baj. Neki viszont lesz mit javíttatnia, már ha egyáltalán van értelme.
kisvirag.simon
Hát ugye aki nem tud számolni. Az én 70ezrem, ami csak volt...abból 50ezer lenne a rezsi, na miből élünk?? Eltévesztik az ő havi 700ezerjük a mi évi 700ezerünkkel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.