Ismét fajsúlyos kérdéseket vitat meg a két kormánypárt a szezonnyitó kihelyezett frakcióülésén: a Sárváron gyülekező képviselők a gazdasági helyzetről, a választási regisztráció bevezetéséről, a rendőrség átszervezéséről, az esetleges elbocsátásokról fognak tanácskozni. Forrásaink szerint a párt mégsem fog elveszni a részletkérdésekben, a Fidesz a múltértékelés helyet a jövőbe tekint, és már most elkezdi a felkészülést a 2014-es választásokra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
„Matolcsy előáll majd a számokkal”- hát komolyan mondom, hogy ettől a mondattól kiver a víz és egyben már röhögőgörcsöt kapok. Nem értem, hogy ez kis csúszó-mászó, hogy van bőr a képén emberek elé állni, és megszólalni. (tv-re gondoltam, és nem a "baráti társaságára")
kukac50
Fideszesek aggódnak ? Akkor a munkanélküli segélyből élők vagy a közmunkások ne aggódjanak.Akik dolgoznak egy új törvény miatt elvesztik a munkájukat azoknak van e okuk aggódásra?
human
@kukac50: Azoknak már nem kell aggódni. Azok sorsa már megpecsételődött 2010-ben.
kkalman
A rokkantaknak, mozgáskorlátozottaknak sincs okuk az aggódásra. Ők majd találnak maguknak helyet a munka világában, miután elvették tőlük a nyugdíjukat.
soljanka
Na hiszen, ha ezek már most kampányolnak, mikor fognak kormányozni?
kukac50
@kkalman: Vagy éhen halnak, vagy saját otthonukba fagynak halálra.
Őket Orbán már halálra ítélte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.