Szappanopera Orbán csúf, gonosz halállistájáról, ami nincs is. Levelek, amik válaszra várnak, Rogán, aki nem olvas bele mások papírjaiba, és az Index, aki viszont igen. Ez volt a hét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vörösfuvalat
Emlékszünk amikor a vasútnál elszólta magát a kormány embere ,hogy majd a mocskos IMF-re lehet kenni a vonalbezárásokat?Hasonló a szitu.De ez mind csöppség. Ami elgondolkodtató, hogy a sorozatos hazugság-lebukás ellenére most nem döntik a kukákat nem gyújtanak autókat az emberek, rábólintanak ha visszamenőleg elveszik a jogosultságukat meg a pénzüket,lenyelik , hogy azt mondják jól jártok miközben csökken a reálbérük, orosz rulett az egészségügyi ellátás.Félreértés ne legyen az nem baj, hogy nincs hirig az utcákon de akkor talán nem véletlen hanem szervezet volt a felháborodás azért,hogy hazudtunk reggel, délben, este.Vagy az a pár sérült ember nem számít ha a párt érdeke úgy kívánja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok