Ételosztást tartott a Jobbik csütörtökön a Kossuth téren, a Demokratikus Koalíció (DK) éhségsztrájkoló aktivistái közelében - írta a beol.hu Békés megyei híroldal. Gajdos Attila, a párt Békés megyei alelnöke a portálnak azt mondta, a szintén éhségsztrájkoló Gyurcsány Ferencet kolbásszal is megkínálják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Gajdos Attila, ez a kultúrember megérdemelné, hogy olyan helyzetbe kerüljön,
amikor egy napig az orra előtt csobog a víz, de nem férhet hozzá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@soljanka: Okos megállapítás! :) Van még ilyen a tarsolyodban? :))
soljanka
@Zsoel: hiába mosolyogsz...sőt ki is nevethetsz. Nekem tetszik Gyurcsány bugyuta akciója. Sok fegyvere nincs - felfigyelnek rá, beszélnek róla, ráadásul lead pár kilót.
A kolbászosnak meg amúgy is tapsolnának a hívei.
Zsoel
@soljanka: Nem nevetlek ki. Végül is mindenki azt gondol erről az egészről, amit akar.
soljanka
@Zsoel: ok, csak "enyhe" iróniát olvastam ki szavaidból és az utána következő smilekből.
kkalman
Lehet bírálni a Gyurcsányt az éhégsztrájk miatt, de egyenlőre csak ő az az ellenzéki politikus, aki megpróbálja a figyelmet felhívni a választási regisztráció antidemokratikusságára, még ha nem is a legszerencsésebb módon.
A Jobbik meg ellenzéki párt létére egyre jobban benyal a Fidesznek. Ezzel maradék hitelességét is elveszti, és könnyen ki is kerülhet a parlamentből
sport50
azért valljuk be könnyebb volt kolbászt vinni,mint nem enni 1hétig!!!és igen,kikérem magamnak,hogy pár százezer ember miatt ,pár millió ember alkalmazkodjon,és miattuk átírják a törvényt,mert így sérti a választói jogot!!!szövegen kívül senki nem csinál semmit!!a jobbik=fidesz-kdnpvel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.