Egy kormánypárti kapcsolódó módosító indítvány 200 millió forinttal növelné a kancellária bértömegét 2013-ban, amit a kormány is támogat – szúrta ki a Blikk a parlamenthez benyújtott több száz módosító javaslata közül.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
Mögaszonta, nem? A béremelések kormánya vagyunk...
Csak az a baj hogy népnyúzás árán...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
@entero: Csak azért maradjon Orbán mert nics helyette senki? nála rosszabb is százszor jobb mint ő aki elárulta a kis hazánkat,lassan a 3-év végén vagyunk és még semmit sem tettek csak maguk zsebüket tömték,Van elég normális közgazdász m-országon akik értenek is hozzá nem naponta kedvük szerint törvényeket hoznak közven 700-ezer munkahely szünt meg !Erről nem szól a fáma 100 milláért védi saját magát az adózók pénzéből(TEK).Teljesen új párt lesz ki lesznek takaritva a közéletből.
kukac50
@radios45: Ugye nem várják el a politikusok,hogy 47 ezerből tartsa el valaki a gyerekeit,fizesse a számláit. Nem a saját zsebüket kellene tömni ,hanem normális bérért normális munkahelyet kellene abból a pénzből teremteni. Nekik is annyiba kerül 1 kiló kenyér mint a 36 ezerért dolgozó vagy a 47 ezerért dolgozó embernek.
Látom a fájó valóságot a környezetemben,csak a parlamentben nem jut el hiába vannak a területi képviselők,azok csak nyalni vannak ott, a szegény réteggel nem törődnek.
entero
@KöBüKi: Jól beszélsz, Orbán focizik, Bajnai meg véd. Valaki biztos lemosná az egyiket...:-)))
overdose
Igy kell csinálni maguknak magas bér amit elvesznek tőlünk, erre szabvaztatok fideszesek !
kamazuka
Fizetéskor hiányzott egy rész a fizumból.
Szóltam.
Lekiabálták a fejem mert szólni mertem.
Lehet hogy ide gyűjtenek?
Héé srácok! tudok még segíteni ha kell!
Csak kérjetek és ne elvegyetek mint egyes identitások!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.