Nem teljes a létszám a fészekrakó ügyként elhíresült tárgyalásokon. A vádlottak padján akadnak üres helyek. Több érintetnek nyoma veszett. Hiába idézi őket a bíróság, elhagyták már rég az országot. Információnk szerint Kanada volt a legnépszerűbb úti cél a gyanúsítottak körében, ahol politikai menedékjogot kértek.

Forrás: minap.hu
Feltöltő: jandera9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
@jandera9: nem én bántom, hanem a csókák...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
foglaltnick
Cigány bűnözők menni Kanada, korábban Franciaország, ott azonban kimondták róluk, amit eddig is tudott mindenki: Európa szemete.
Gyilkosság, lányok futtatása, emberkereskedelem, szocpolcsalás, mint a cigánybűnözés (nem létezik ám, megmondták) bizonyítéka, aztán, ha szorul a kapca, irány külföld! Mikor az ottani rendőrséggel is meggyűlik a bajuk, visszajönnek.

Csak azt tudnám, ha már számítógépes adatnyilvántartás van és mindenkiről tudnak minden adatot, akkor miért nem lehet összekötni a rendőrségi körözési fájlokat a reptéri beszállópultok termináljaival? Azonnal kidobná, ki, miért akar olajra lépni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.