A bankárok helyzete megváltozott - mondta Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség elnöke "A stabil magyar bankrendszer aktuális kérdései" című előadásában.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
A bankoknak meg előbb-utóbb abba kell hagyni az emberek kizsákmányolását, pontosabban a hitelesekét.
Január
Miért is nem szeretik a bankárokat az emberek?- ezen azért el is gondolkodhatna a bankszövetség elnöke. Talán tetszettek volna tisztességesen viselkedni a hitelfelvevőkből, ugye a hitelnyújtásból is tetszenek élni!

Az pedig igaz, hogy, amelyik család megégette magát a svájci frank hitellel az bizony mint potenciális hitelfelvevő elveszett a bankok számára. Igy aztán, akik még tudják fizetni ezeket a hiteleket egy darabig még kiszipolyozhatók, de minden hitelt visszafizetnek egyszer... Vagy így, vagy úgy.
Az pedig enyhe csúsztatás , hogy nincs extra profitjuk, minek nevezi az úr azt a bevételi többletet, amit forintban - CHF alapu hitel cimen - helyeztek ki és, most a CHF-hez kötve fizettetnek meg a hitelfelvevőkkel, de nem csak azt, hanem a működési költségeiket is CHF-be átszámolva hárítják át a hitelesekre.
Ez tisztességes vajon?
Soha nem látott senki sem CHF-et a hitelfelvételkor, és ha próbálná valaki visszafizetni a hitelét CHF-ben, vajon miért nem lehet.

Lehet, hogy a politikusok idővel megbékélnek a bankárokkal, de a póruljárt hitelesen biztos, hogy nem.
Január
@Január: helyesen: ... viselkedni a hitelfelvevőkkel, ugye

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.