Lázár János szerint a nyáron az Országgyűlés elé terjesztett új földtörvényjavaslat célja az lesz, hogy a magyar föld a magyar földműveseké legyen.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Igen a fideszes gazdákké,azért akarnak maguknak saját bankot! pofa az van !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
Akkor még nem sejtette mire fejlődött a Grippen-ügy...
DR Eric CARTMEN
Lázár ezt mondta?? Akkor egy szó se igaz !!!
bra048
Azon gazdáké akik belépnek a Fidesz Rt-be!!!
dr. prédikátor
Lézerjani!! milyen magyar gazdáról hablatyolsz??A műkörmösről?ügyvédekről? fütyeszes polgármesterekről??akik a földek javát lenyúlták??? a magyar gazda meg megkapta a legszarabb földeket igaz??,Neked mennyi van amit megművelsz???
Húzzál el a gazdáddal együtt a 3.14 csába!!!
KöBüKi
@sziráki ágnes: Na látod?Csak kimondtad a frankót!!!
sza
@KöBüKi: De hiszen ez világos mint a nap. Csak szét kell nézni! Vannak a milliomosok akik a gyáraikban éhbérért dolgoztatnak, vannak a nagygazdák akik a földjeiken szintén éhbérért dolgoztatnak, csak most nem grófoknak és uraknak hívják őket! Vannak a nincstelen szegények akik ki vannak szolgáltatva mind az államnak mind a felső rétegeknek. És van a középosztály amely egyre vékonyodik, mert kevesebbet keres több munkáért, már ha van munka. Ha elveszíti nem sok kell ahhoz hogy ő is a szegényekhez sorolják.Nincs annyi tartaléka hogy pár hónapnál tovább húzza...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.