Kövér László szerint a gyermek nem magánügy, hanem a közjó egyik eszköze. Kövér úr téved! A gyermek nem eszköz és igenis magánügy! Az államhatalomnak semmi köze hozzá! Ez a kijelentés a hálószobába hatoló diktatúrák félelmetes korszakát idézi fel - írja szombati közleményében az MSZP.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Kövér hány eszközt nemzett a közjó javára?
kkalman
Az MSZP "...a kormánytól vár garanciát arra, hogy nem lesz változás a jelenlegi abortusz szabályozásában."
Ezeknél sincsenek otthon. Két és fél év alatt még nem tanulták meg, hogy kormánygarancia csak az aljas, szemét, népnyúzó dolgokra van. Minden másra Viktor kijelentése az érvényes, nem azt kell nézni, hogy mit mondok, hanem azt amit csinálok.
KöBüKi
Bocs,de a degeneráltak nem szoktak tévedni,az az egyébként értelmes emberek privilégiuma.!!!
nemkati
A KDNP teljes abortusztilalomra törekszik, és ez a Fidesznek sincs ellenére. Előbb-utóbb meglesz az is. Elvégre a nők csak szülőgépek, és a családon belüli erőszak legjobb ellenszere ha a nők 4-5 gyereket szülnek, és elfelejtik azokat az ortodox fogalmakat, mint karrier, emancipáció.
Már csak arra lennék kíváncsi, a kereszténydemokraták hogy viszonyulnak a keresztény (katolikus, református, zsidó, evangélikus, stb) 0rbánnak azokhoz a szavaihoz, hogy minden magyar beleszületik a turul ősképbe - vagy ahhoz, hogy sámán táncolja körbe a koronát a Parlamentben? Mert nekem ez az ájtatos szenteskedés, ez a nyálas és hamis szentkoronatan nem fér össze a sámánhittel és a turulimádattal. Van, ami valakinek fontos és szent, és amellett más dolgok léteztek, de megszűntek. Egyszerre két homlokegyenesen ellenkező dolgot csak 0rbán képes állítani, és csak a lebutított imádói képesek gondolkodás és kritika nélkül mindezt elfogadni, sőt beájulni tőle. Az én gyomrom mindenesetre nem veszi be az ilyesmit - de ez nyilván az én bajom. :(
nemkati
@nemkati: kifelejtettem 0rbánról, hogy: csuhások, térdre, imához!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.