A gyermek nem magánügy, hanem a közjó egyik eszköze, a gyermekvállalás pedig nemzetstratégiai ügy - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének nemzetközi konferenciáján pénteken, a Parlament felsőházi termében.

Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár Az élet: ajándék című rendezvényen azt hangsúlyozta, hogy azokhoz a lányokhoz, édesanyákhoz is szeretettel kell közelíteni, akik néha súlyos élethelyzetbe kerülnek, és segíteni kell őket a megfelelő döntés meghozatalában.

Carlo Casini, az Európai Parlament (EP) alkotmányügyi bizottsága, valamint az Olasz Életvédő Mozgalom elnöke hangsúlyozta: gyakran védte meg Magyarország alaptörvényét az EP-ben, amelyet kemény támadások értek amiatt, hogy az emberi élet kezdetére a fogantatással tekint, vagy a házasságot két különböző nemű ember közötti köteléknek tartja.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Jaj de sajnálom szegény Orbánt...nincs mobilja, pedig egy okos telefon hátha megvilágítaná az agyát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
ez a nemzetstratégia egyszer már bukott:
www.mult-kor.hu/cikk.php?id=19575
annak idején sem jött be.
Fater59
Köteles , te tényleg kezdesz hülyébb lenni , mint akinek kilógsz a farából !!!
silber13
Hogy a " közjó egyik ESZKÖZE?!!" A gyerek, mint egy eszköz, mint egy kalapács, vagy egy sodrófa!? Ezért minden támogatást felfüggeszteni a romáknál, hiszen ott annyi a purdé, hogy a közjó náluk már az egekben jár. Hatalmas a közjó a csúti atamánéknál, nálad László, vagy Mr. Márafenesemtudjahány%-nál abban a cívis városban.
Darthon1
Hol lehet jelentkezni a Magyar Nemzeti Önkéntes Fideszes Hátországi Fajfenntartó Zsoldos Hadseregbe Kossuth téri Yeti tábornok?
Hellcat
@batukán: Orbán kezében az okostelefon is meghülyülne. :D
KöBüKi
@Pálinkafőző Rézüst: Nem érzem magam árnyékon!Apámék igy tanitották anno és ez rögzült bennem!Egyébként sok olyan dolog van a világon amit ha megkutatnának kellően,sok-sok furcsaság kerülne elő.!
Köteleslaci meg ha igy látja,gyürjön otthon anyunak minden laktációba vagy ötöt,hátha élen járva hű pártkatona marad!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.