Kétméteres bronzturult avatott Orbán, a Nemzeti Összetartozás Emlékművét. Szerinte olvasni kell a jelekből.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
"... az erős nemzetek tagjai összefognak..." Aha! És mégis kinek köszönhető a kettészakadt Magyarország? Kinek az áldásos tevékenysége miatt egyre nagyobb nálunk a "kasztosodás"? Miről brekeg ez a kretén?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@sziráki ágnes: erre azért ne tegyél nagy összeget
nem volt az az ember olyan hülye, ha elérte mindezt.
hu.wikipedia.org/wiki/Nicolae_Ceau%C8%99escu
és valahol neki is el kellett kezdenie, mint a mi vezetőnknek.
bundi
@batukán: mármint az ölelésre gondolsz? oké
benne vagyök.
keblemre mindeggyki.
sza
@bundi: Attól hogy hülye volt ő is meg a neje, lehetett államfő! Előfordult már..., meg sajna elő is fog! Megfigyeltem aki a legeszementebb az ragaszkodik mindenáron az elveihez! Az ilyen embernek fekete a tej, csak azt hiszi hogy színvak...! Az igazán okosak sosem biztosak magukban...!
bundi
@sziráki ágnes: és itt kezdődnek a gondok. emiatt nem mernek az okosak ilyen magabiztosan kormányozni. a reggeli demjános cikk jut erről eszembe, amit kádárról mondott, abban nagy igazság vagyon:
" Kádár Jánost elég sokszor meggyőztem kereskedelmi kérdésekben. Az irányítása alatt működő bürokrácia egy része partner is volt ebben. Mindig voltak olyanok, akik felismerték, hogy egy-egy jogszabály értelmetlen. Kádár ezekre a felvetésekre nyitott volt, a személyes megbeszélések során visszatérően elmondta, hogy ő közepes képességű embernek tartja magát. Ugyanakkor mindig hangsúlyozta, hogy ez nem baj, csak hallgatnia kell okos emberekre."
szerintem most az a gond, hogy a kedves vezetőnk meg van győződve róla, hogy ő az okos, és rá kell hallgatni mindenkinek.
sza
@bundi: Na ez pontos! de nemcsak a kedves vezííír, hanem a többi is mind aki ott ül a parlamentben! Azt hiszik , csak az lehet az igaz amit ők annak hisznek...
bundi
a másik cikknél írtam neked, hogy ez a gond azokkal akik be merik válllalni a vezetést mostanság, hogy nem kerek náluk valami.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.