A nyerőgépek üzemeltetésének betiltásával a szerencsejáték szövetség tagjainak, 1. 200 magyar vállalkozónak legkésőbb hétfőig negyvenezer embert kell elküldenie az állásából; a parlament keddi döntésével a nyerőgépipar dolgozói számára megkérdőjeleződött a jogállamiság Magyarországon - közölte Schreiber István, a Magyar Szerencsejáték Szövetség (MSZSZ) elnöke az MTI-vel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Haladnak az egymilliós új munkahely felé! Igen ,de az új munkahelyek nem Mo.-on lesznek,és ezt nem mondta el a kormányunk!
Feraj49
Haladnak az egymilliós új munkahely felé! Igen ,de az új munkahelyek nem Mo.-on lesznek,és ezt nem mondta el a kormányunk!
Mobil123
@Feraj49: Juj Te milyen okos vagy, most már értem a környezőországokban a magyar állampolgárság megadásának okát. Ott lesz az 1 milla magyarnak munkahely.:-))
sza
Csak akkor az nem lépés volt csak tipegés! Már hozzá vagyunk szokva ha a kormány lép akkor százezrek mennek tönkre!
Pilóta
Helyes lépés! Vannak "foglalkoztatási" irányok, amelyeknek a végére egyszer pontot kell tenni. Nincs szükség apró lépésekre. Ennek a 40.000 főnek - ha van annyi egyáltalán -, Irány a termelő szféra, elég volt már az élősködőkből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.