Chelsea Charms alig látszik ki a földből a kifutók modelljeihez képest a maga 157 centiméterével. Ám az ő szépségét, és keresettségét nem a magassága, és kifogástalan alakja, hanem a mellmérete adja. Jelenleg ő a világ legnagyobb mellű nője. Mellei egyenként 13 kilót nyomnak, ezért stílusosan Itsynek és Bitsynek, azaz Icinek és Picinek nevezi őket. A 35 éves Charms a kilencvenes években próbálkozott a szépségiparban való elhelyezkedéssel, de átlagosnál kicsit nagyobb melleivel mérsékelt sikert ért el. Azután vezették be az Egyesült Államokban azt a mellnövelő módszert, melyet még abban az évben be is tiltottak. A keblekbe helyezett implantátumok folyamatosan szívják magukba a folyadékot, így a mellek folyamatosan növekszenek.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Van a :
didi
cici
mell
csöcs
és a húbazmeg

ez valami más és nem is szép ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
@sziráki ágnes: Á, felállítanánk őket, mint a tekebábukat, aztán elindítanánk az egyik mellet ha nem üti ki mind, jöhet a második menet.
sza
@batukán: Kezdem sajnálni őket... :-)
Darthon1
Ez a szegény nő, ha a sarkon befordul, tapsolnak a mellei.
Pilóta
Na, ettől nem lesz "lányingerem"! Inkább hányingerem:-)
kkalman
Ez már annyira ronda, hogy attól szép. Csak a tolókocsi bírja majd, ha a tőgyeitől nem tud járni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.