Az Európai Unió alapjogi biztosához, Viviane Redinghez fordul a Demokratikus Koalíció (DK) az előzetes regisztráció tervezett bevezetése miatt. Megvizsgáltatná az uniós biztossal a Demokratikus Koalíció, hogy a választási feliratkozás tervezett szabályai nem sértik-e az Európai Unió alapjogi chartáját. Ha igen, az Európai Bizottság tegye meg a szükséges lépéseket azért, hogy a visszatérítse a kormánytöbbséget „a választások szabad és tisztességes lebonyolításának demokratikus jogállamokban természetes útjára" – írja a DK közleménye.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@nmaria: Annyira tudtam, hogy ez "jön majd le" neked, hogy borítékolni akartam!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@Rézangyal: Ó, ez egy bizonyos koron túl érthető.
Egy bizonyos IQ-szint alatt is.
De kösz a infót. :)
profon
@QQCSI: Becsüld meg az ellenfeleidet ,mert van kihez képest elhelyezni magad a világban !
overdose
@profon:A reg csak arra jó hogy a fityeszes senkik maguknak akarják a hatalmat 20-évre ! isten óvjón tölük már tiszta nyomorban az ország ők meg a lóvéval a zsebükben úgatnak:még az ükkunokájuknak is megvan a betevő!
QQCSI
@profon: Jelentem: értettem.
(És köszönöm.)
nmaria
@overdose: Ha regisztrálsz, akkor is bárkire szavazhatsz, nem tudom elképzelni sem, ez miért olyan magas?- ja tudom, mert a Ferenc most éppen ebbe kötött bele, meg az MSZP, de hát ez a dolga az ellenzéknek, hogy kiabáljon mindenért.
overdose
@nmaria: Tévedsz mert 2010-ben sem a Gyurcsányra szavaztam ! De amit a fityesz csinál az maga a borzalom ahogy ők mondják nem erre kaptak felhatalmazást, egyébként sem a nép okozta a nagy hiányt de naponta új törvényeket hoznak a mi minket súlyt . M?iért nem a sajátjukon sporolnak ? minden hülyeségre szórják a milliárdokat amit az emberek keservesen keresnek meg !Erről van szó. Úgy járnak mint a Gyurcsány mert már a tagjaik közül sokan köptek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.