Mivel külföldi állampolgár, kérheti, hogy az eljárást saját hazájában folytassák le. (Shutterstock) Nyár végén tragikus baleset történt az M3 autópályán. Egy szlovák autós hibájából négyen haltak meg, hárman közülük úgy, hogy bennégtek a kocsijukban. Negyedik társuk még életben volt, amikor a mentők megérkeztek, de két nappal később a kórházban ő is belehalt sérüléseibe. A terepjáróval közlekedő nő hátulról szaladt bele a másik járműbe, amely így nekicsapódott a szalagkorlátnak, majd lángra lobbant. Az asszony egyes sajtóhírek szerint „bosszúból” üldözte áldozatait, mert korábban nem tudta őket lendületből megelőzni. A tragédia okozója a történtek után előzetesbe került, azóta is rács mögött van. Eva Varholíková-Rezesová kérvényezhette volna, hogy az ellene folyó eljárást Szlovákiában folytassák le, de nem tette. Ezzel a lehetőséggel élhet a minap motoros rendőrt gázoló osztrák hummeres is.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@nemkati: Miből gondolod? Mert kit adott ki Mo.?!
silber13
@nemkati: Hagyd rá! Ez tényleg ilyen sötét!
silber13
@kerék: A csúti Belizár persze, hogy kiadja. A hálás Ausztria ellentételként majd beszámítja és levonja a grazi kezelések árából.
kumming
De nem kötelező kiadni. Ez a lényeg.
Pilóta
@silbert13: Nem látási viszonyok kérdése, hogy a jog különbséget tesz kiadatás és átadás között. Ezek nem azonos jogfogalmak! Téves azt hinni, hogy a "baltást" kiadták!:-)
Nem, őt átadták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.