Késsel halálosan megsebesített egy 19 éves férfi egy másik fiatalembert vasárnapra virradóra Harsány községben, a rendőrség kezdeményezte az őrizetbe vett elkövető előzetes letartóztatását.

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint Harsányban több, fiatalokból álló társaság is szórakozott, akik közel azonos időben tartottak hazafelé. Ennek során egy helyi 20 éves fiatalember összeszólalkozott egy kisebb csoporttal. A vita hevében a csoport egyik tagja, egy 19 éves miskolci férfi késével olyan súlyos sérüléseket okozott a sértettnek, hogy a fiatalember a kórházba szállítása közben életét vesztette.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és indítványozta az őrizetbe vett előzetes letartóztatását.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
taglo
Ezek nem emberek !A minap ,szóvá tettem ,két ,,zsircigánynak ,,-hogy miért tolatott elém ,erre az egyik ,egy felnyelezett kaszapengével akart érvelni ! (nappal 9-órakor ,egy forgalmas parkolóban)És ha ott maradok elvágja a nyakam ???
gergely
Na mi a fene?Cigók megint aktívak.Két bűncselekmény is egy nap?
kerék
@Zsoel: Engem nem lep meg, nekem is jöttek már késsel, nagyobb szerencsém volt.
Engem csak az lep meg, hogy se híradóban se sehol nem hallani ilyenekről, pedig naponta ölnek meg embereket...
Zsoel
@taglo: Ilyenkor kellene az angolos távozás előtt még gyorsan egy kézigránátot alájuk vágni.
Zsoel
@kerék: Észnél vagy, olyanokat mondani a híradóban, hogy cigányok gyilkolásznak? :) Az nem lenne politikailag korrekt, meg különben is, akkor hogyan lehetne nap mint nap hinteni, hogy mekkora nagy rásszizmus és cigányüldözés folyik ebben a hazában?
Viccet(?) félretéve: szerencsére úgyis mindenki tudja, hogy C-gyanús történések esetén mely híroldalakat kell felkeresni ahhoz, hogy bizonyosságot nyerjünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.