A Jobbik, az MSZP és a DK politikai játszótérnek nézi az Avast. Egyesek élő közvetítés közben költöznek be a lakótelepre, mások pedig dühödten felvonulást szerveznek, csak hogy feledtessék riasztó belső ellentéteiket. A szélsőséges erőknek az Avas csak eszköz a saját politikai céljaikhoz. A problémát azonban mi azután is kezelni fogjuk, hogy véget érnek a vonulgatások és levonulnak a szélsőségek az Avasról.

Forrás: krizaakos.hu
Feltöltő: miskolc.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Picsázzatok ki mindenkit, aki hőzöngő garázda szándékkal jelenik meg a területen. Ne azt nézzétek, hogy kicsoda, hanem azt, hogy mit (akar) csinál (ni). Legyen a szarjankó akár a Révész Máriusz, vagy a Kolompár Márió , vagy a Vona Gábor vagy bárki aki nem a normáknak megfelelően viselkedik.
Disznópofa
Egyet értek Krizával, ez már rég nem arról szól, amiről kellene. Politikai felhasználás tárgyává vált az Avas. Az Avasért ha bajuk van, az ott lakó 40 ezer embernek kell tennie és nem egy pártnak. Az ott lakóknak ha nem jó, szervezzenek tüntetést a Városháza előtt...Mindenkit el kell onnan takarítani. Kivétel nélkül!
varirmag
"A problémát azonban mi azután is kezelni fogjuk"

Úgy ahogy eddig ? Mert eddig semmit sem csináltak, hagyták hogy lepusztuljon hogy szétverjék,lelakják,milliós tartozásokat halmozzanak fel. Hagyták hogy sok - sok tisztességes család élete rémálommá változzon. A semmittevésükkel kiszolgáltatottaká tették őket. Velük mi lesz ? Ideje lenne megmozdulni, tenni végre valamit Krizának és a rendőrségnek is !
Disznópofa
@varirmag: Mint fent is írtam, az ott lakóknak biztos jó ha nem tettek magukért semmit, annyi ember már csak nyomást gyakorolhatna a hivatalokra! Persze, hogy nem tesznek Krizáék semmit, ha nem kényszerítik rá az ott lakók. 40 ezer ember lakik az Avason és kb. 2 ezer cigány(nem tudom)a renitenseket kell onnan kiebrudalni, ahhoz kell az összefogás, nehogy annyian ne bírjanak el annyi emberrel és most nem pankrációra gondolok. Ez már most, túl van tuningolva! Az ellenzéknek sincs igaza, mert kiáll a nem abba a környezetbe való emberekért, akik lehetetlenné teszik a többség életét!
varirmag
@Disznópofa: Mit tudnak tenni a lakók a beköltöző " fészekrakókkal" ?

Talán ha elmondanád hogyan és mit tehetnének ? A nagy létszámú,kardokkal egyebekkel felszerelt, semmit nem fizető, áramot lopó, szemetelő, üvöltöző, mindent összetörő,elpusztító többszörösen büntetett előéletű "lakótársakkal " ?
Jó tanácsaidat biztosan szívesen vennék az ott lakó kiszolgáltatott emberek, esetleg szívesen vendégül látnának a téli hónapokra hogy megmutasd mit is tehetnének.
. Ilyenkor szokott a "fészekrakók" népes rokonsága a panelházakban lakó hozzátartozókhoz költözni. A fűtés,melegvíz "ingyen"van,villany a lépcsőházból vagy a szolakón).mszédtól "szerezve"
(majd behajtják a többi
Disznópofa
Ismerem a helyzetet, a barátom ott lakik, de attól, hogy a Jobbik felvonul, attól sem változik meg a helyzet. Az ott lakóknak kell tüntetni és nem hagyni magukat csak ott sem fog össze mindenki, mert aki a kilátó felé lakik, azt nem érdekli, hiszen ott nincs cigány. A polgármesterre kell nyomást gyakorolni, azért Ő a város első embere, hogy oldja meg. Nem szabad rasszista kérdést csinálni az ügyből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.