Soha semmilyen ajánlatot nem tett a szerb kajak–kenu szövetség és a Szerb Olimpiai Bizottság sem Dusev-Janics Natasának, sem pedig férjének az ottani munkát illetően – közölte a szerb féllel folytatott szerdai szegedi informális tárgyalást követően Ábrahám Attila, a Magyar Kajak–Kenu Szövetség főtitkára.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Ez nem dicsőség..ugyanúgy nem mint az a néhány Nobel díjasunk aki a díj után már egészen másképp nevezte meg magát...a dicsőség az amikor itt él és hal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@marlin: Ja de ez nem Janics hibája mert ő is csendben szeretett volna távozni de a magyar szövetség úgy gondolta hogy egy picikét megzsarolja hátha tudnak pénzt kicsikarni a szerb szövetségtől. Mondhatom szép dolog.
marlin
@Dr. Felipe: Jajj, ne haragudj, nem figyeltem egy lényeges dologra!!
Nem vagyok tájékozatlan, és még a "Vizezz-t" is olvasgatni szoktam!! :))
marlin
@Dr. Felipe: Na, akkor itt zárjuk le avval, hogy szerinted(!) a Janics úrilány módjára csendben akart távozni, de ez neki (!) nem sikerült!!
Az, hogy DÉMÁSZ-t, meg az MKKSZ-t, meg az Botkát palira akarta venni az téged ne zavarjon!!
Dr. Felipe
@marlin: Nem hinném hogy bárkit is palira akart venni. Szabad ember és állítólag ez az ország sem gyarmat akkor oda távozik ahova akar. Amit kapott Magyarországtól azt nem érdemtelenül kapta mert megdolgozott érte és Magyarország is kapott. Az olimpiai ciklusnak vége és oda távozik ahova akar, ahol jól érzi magát mert itt Magyarországon sok támadás érte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.