"A községet ellepő bűnözési hullám ellen" tartott vonulást a Jobbik a Heves megyei Kerecsenden. A nagyjából ötszáz tüntető előtt az ellenzéki párt három parlamenti képviselője mondott beszédet.   

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Sok beszédnek sok az alja. 500 tüntető a cigánymercik ellen. Most már valami újat is jó lenne ha kitalálnának mert ezek a vonulgatások már kontraproduktív a Jobbik számára.
kkalman
A vonulgatáson és a szájkaratén kívül mást eddig nem mutattak. Ha 2014-ben is minimum be szeretnének kerülni a parlamentbe, az előbb említetteken túl, mást is kellene mutatni, Például, egy használható gazdasági programot, amellyel talpra lehet állítani az ország gazdaságát.
Amíg ilyent nem tudnak felmutatni, addig a sok vonulgatással a szememben egyre ellenszenvesebbek lesznek.
Igaz, soha nem szimpatizáltam velük.
Pálinkafőző Rézüst
@Dr. Felipe: ahogy mondod, ezek a vonulgatások konkrétan szart sem érnek! Viszont egyetlen értelmes, a társadalmat segítő, a gazdaságot beindító elképzelést még nem osztottak meg az általuk féltett néppel. Mi lesz, Gabóca, ennyi a tudomány? Ez qrva kevés lesz!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.