Idén már tárgyal Orbánékkal a Valutaalap, írja a Népszabadság. Az újsághirdetéseken sértődhettek meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Kocka fej szájából hangzott el, hogy mire a levelek lehullnak lesz megállapodás. Nyilván most kezdik majd bőszen visszaragasztgatni a leveleket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Én azon csodálkozok, hogy egyáltalán leültek a kormánnyal egy asztalhoz.
darwin
@Horizont: Sajnos megint mi fogunk bukni ,Őméltósága visszavonul összes termeibe,élete végéig lakással ,kocsival,egyéb járandósággal.Sz@rik a világra.
bundi
azért az kissé erős túlzás, hogy megsértődött. max. nem vesz komolyan, az emberek nem szoktak megsértődni debilkére a játszótéren, csak mondják neki: "igen debilke úgy van, neked van igazad, menj homokozni, majd később odamegyünk hozzád játszani". erre debilke kijelenti. nem baj, majd rátok gyujtom a házat, mert úgyis nekem van igazam, majd szétkeni a taknyot az arcán, és épít magának még egy homokvárat.
bundi
@darwin: szerinted mi a garancia arra, hogy a következő garnitúra komolyabban veszi ezt az új alkotmányt, és törvényeket, mint a mostani a régieket, és nem küldik el visszamenőlegesen graz-ba kenyéren és vizen azokat, akiket arra méltónak találnak. ja és rekvirálják vissza tőlük (és családjuktól) azt amit tudnak. vagy a mostaniak élhetnek ezentúl a családjukkal oszama és szaddam mintájára kecskék és patkányok között, a hegyekben, mert féltik a vagyonukat, és az életüket. ez perspektíva? miért csak ők szarhatnának a világra, és mások nem rájuk?
darwin
@bundi: Garancia nincs,Grazba csak bennfentesek mehetnek, /eddig is csak Orbán mehetett /mert igen drága.
És a köv. garnitúra is szarni fog ránk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.