Egy olyan ország látja vendégül Önöket, amelyről sok szó esik a nemzetközi sajtóban – szólította meg a Cézanne és a múlt című kiállítás megnyitójára érkezett külföldieket beszéde elején Orbán Viktor. A miniszterelnök úgy folytatta: „Jó, ha tudják, ez egy olyan ország, amely szinte mindent másképp csinál. Érthetetlen nyelven beszél”, melankolikus, fekete humora van. „Másképp csinálja válság idején is. Másként osztja el a terheket, másfajta alkotmányt farag, másfelé keresi a jövőt. Nem tartja vissza az értetlenség, legfeljebb bosszantja, de a maga útját járja.”

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ez az ember tényleg gyógyszerre iszik... most éppen gyenge poénokkal ferdíti el a balf@szságát, közben meg vigyorog bambán, és azt hiszi, a többiek vele nevetnek, nem rajta. Még egy-két ilyen elszólás, és el lehet gondolkodni rajta, nem kellene-e cselekvőképtelennek nyilvánítani.
scandináv
@A Tündik bündije: Beszél össze,vissza mindent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.