Módosítanák a jogszabályt. A tervezet szerint jövőre fényképes igazolványt is be kell mutatni a taj-kártya mellett, ha valaki orvoshoz fordul. Személyi igazolvány nélkül nem jár majd ingyenes orvosi ellátás. Egy jogszabály-módosítási tervezet szerint ugyanis jövőre fényképes igazolványt is be kell mutatni a taj-kártya mellett, ha valaki orvoshoz fordul. Jelenleg több mint 400 ezer potyautasról tudnak Magyarországon. Nekik ugyan van taj-kártyájuk, de mivel járulékot nem fizetnek, az egészségügyi ellátást jogosulatlanul veszik igénybe.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: batukán
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
@entero: Nem értettél meg, engem nem érdekel a nem magyar származású, magát magyarnak valló, engem az is érdekel hogy a kinti magyarok mennyit fizetnek be a TB-be? Szerinted?
Nakimaga
Az lesz az igazi,ha a bemutatott dokumentumokkal együtt személyesen meg is kell jelenni!:))))
entero
@QQríkú: Sosem voltam egyszerű mezei ember...:-))
entero
@batukán: Ezt nem tudom még én sem.
batukán
@entero: Csak azért izgat a kérdés, mert olyan hangokat hallani, hogy Ukrajnában pl. 300 eurós nyugdíj meg ingyen orvosi ellátás jár aki, kettős állampolgárrá vedlik és persze szavaz. . Amennyiben a hír kacsa, akkor megnyugszom de ha van némi alapja, akkor igazságtalanságnak tartom velünk szemben, ha meg csak így akarja a Fidesz megszerezni a szavazókat, aztán meg nem ad nekik semmit, az meg azokkal az emberekkel való becstelenség lenne, ne ígérgessenek a más kontójára, főleg ha előre tudja, hogy nem fogja betartani. Nem játék emberek bizalmával, életével felelőtlenül szórakozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.