Orbán Viktor most konkrétan felteszi a Magyarországot a rulettasztalnál - még csak nem is a pirosra, vagy a feketére, a párosra vagy a páratlanra, ahol legalább 50 százalékos esélyünk lenne. Úgy rakja fel a tétet, hogy a nyerés esélye minimális, és ha bejön a dolog, akkor is csak annyi történik, hogy ő továbbra is megőrzi hatalmát. Ha pedig pechje van, hát istenem, ez most nem jött be. Majd veszünk fel még kölcsönt, szigorúan piaci alapon, mert mi hetyke, turulos magyar fiúk vagyunk. Miért nem csodálkozunk az [origo] megbízható háttérforrásokra hivatkozó információin, miszerint az IMF megelégelte, hogy egy mitugrász magyar paprikajancsi folyamatosan hülyére veszi? Számunkra eddig is nyílt titok volt, hogy az egy éve folyó nyilatkozatcunami semmi más célt nem szolgál, mint időhúzást, a tárgyalásokra való hajlandóság látszatával fenntartani a Magyarország iránt egyre csökkenő piaci bizalom még megmenthető részét és persze ideológiai megalapozását a belpolitikai ámokfutásnak.

Forrás: poldi.blog.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almalibre
Nem az IMF az egyetlen út, persze könnyű útnak igérkezik, de oda visz, ahova senki sem akar igazából eljutni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Telecsinálták a bili és most pechükre kezd a fejükre borulni...
moiszikf
@Dr.luigilongo60: @sziráki ágnes:
Poldi bá és a "zemberek" többsége csak azzal nincs tisztába,hogy nem Mo.-IMF tárgyalás folyik,hanem Mo.-EU-IMF "háromoldalú" egyeztetés. EU tagállam önállóan NEM TÁRGYALHAT az IMF-fel (sem),sőt! Ha nagyon muszály,Mo.-ot ki is lehet hagyni a folyamatból,teljesen szabályosan,hiszen a Liszaboni Szerződés ezt is lehetővé teszi. Brüsszel még azt is eldöntheti helyettünk,hogy kell-e egyáltalán nekünk "hitel",vagy sem.
kukac50
Befizetünk az IMF-hez 151,1 milliárd forintot kapunk 137,9 milliárdot cserébe, ha jól pályázunk,vagy helyezkedünk. Magyarország nem tudja elég nagy részét lehívni.
Így is úgy is bukás Magyarországnak. Ezt tetézik a meggondolatlan megszorítások.
Dohány lobbi, és sok tevékenység .Fideszes kezére játszása.Ne a kisboltok tudjanak érvényesülni hanem a Fideszhez tartózó Talpnyalók.
qxy
Én mondanám neki mit vagy kit tegyen fel és hova és ott pörgesse mint a staniclit! !
( romáknál elő is fordúl az illesmi.)
eberti
Ha a krupié is benne van a buliban, O.V.akkor sem nyer...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.