Hátrányos helyzetű diákok felzárkózásának elősegítésére három programban összesen mintegy 11,5 milliárd forintra pályázhatnak oktatási intézmények és más szervezetek még két hétig – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@profon: Nincs olyan rakott szekér,amire nem fér még néhány villával.!!!
@sziráki ágnes: Na ez az!Megoldás???Türjük,vagy gyaluljunk?-köztes megoldás nincs!!!
profon
@KöBüKi: Ha hagynák ,hogy végre dolgozhassunk és ne kelljen attól rettegni hogy holnap bejön egy NAVOS és beleköt valami apróságba ami nem számít ,de ami szabály az szabály és megbüntet ,akkor menne a szekér ,de így nem !!:((
nemkati
Akár örülhetünk is ennek a hírnek, ha nem homályosítaná el pár gondolat (és most nem is szólnék arról, ki a csudát juttatja eszembe ennek a társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkárnak az egyik neve, vagy hogy a gettósítás vádját elég-e azzal hárítani, hogy: nem gettósítunk).

"Langerné Victor Katalin azt mondta, az az elvárásuk, hogy az érintett gyerekek legalább 70 százalékának javuljon a tanulmányi eredménye."

Ha én lennék ez az államtitkár, akkor nem a gyerekeknek, hanem a zseniális programjaimnak szabnám meg azt az elvárást, hogy a gyerekeknek javuljon a tanulmányi eredménye. Pl így kellett volna fogalmazni: elképzeléseink szerinz érintett gyerekek legalább 70 százalékának javulni fog a tanulmányi eredménye.

Sajnos ez a stílus, ez a gondolkodás ugyanoda sorolható, mint azok az eszement ötletek, hogy a gyerek 16 éves korától nem kötelezhető iskolába járásra, vagy 12 éves korától büntethető. Valami gyerekpszichológus adhatna már tanácsokat ennek a kormánynak, tőlem akár millió forintokért is, hogy mi is az a gyerek, és hogy működik. Mert úgy néz ki, ezek csak hallomásból ismerik a gyereket.
entero
@profon: Ami szabály az szabály. Be kell tartani és kész.
entero
@KöBüKi: Nem minden hátrányos helyzetű gyerek cigány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.