Nem akarja magát a valutaalappal korlátozni, vélik londoni elemzők. Azért még lehet megállapodás. A magyar kormány egyenlegjavító intézkedéseinek valószínűleg nem minden eleme tetszik a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF), de ezzel együtt sem kizárt a kompromisszum, vélekedtek hétvégi helyzetértékeléseikben londoni elemzők. A Morgan Stanley globális pénzügyi szolgáltató csoport felzárkózó piacokra szakosodott londoni stábja befektetők számára összeállított elemzése szerint a jelenlegi magyar gazdaságpolitika az IMF szempontjából messze nem ideális, különös tekintettel a bankadóra és arra, hogy a kiigazítási intézkedések eltúlzott mértékben a bevételi oldalra és az adókra összpontosulnak. A ház szerint egyre valószínűtlenebbnek tűnik, hogy még az idén egyezség születik az új IMF/EU-programról, azzal együtt is, hogy a magyar hatóságok cáfolták a tárgyalások megszakadásáról szóló értesüléseket. Timothy Ash szerint a kormány készpénztartalék-pozíciója meglehetősen erős, és bár a...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Felesleges néki figyelni oly nagyon,mert már fel van készitve a leves,azután mennek bele.!!
Csizmás Kond
Már azt sem tudják mire fogni, hogy nem kérnek kölcsönt...:)
abacs62
Ha csak fél szemmel figyel, az kevés ! Hívd a"bandzsalt" is így jobban láttok 3-szemmel. Itt már "knock out" lesz ! (2014). Olyan Klicsó-féle ko.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.