"Nem engedünk az IMF-nek! " – ezzel az üzenettel indított IMF-ellenes médiakampányt a kormány. Napilapokban, plakátokon olvashatjuk a hirdetést, miszerint a kormány nem hajlandó csökkenteni a csalási támogatásokat és nem vezet be ingatlanadót. A kormány szerint az EU és az IMF kért ilyen, és ehhez hasonló lépeseket, amit nem hajlandóak megtenni.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@nahát: Ha jól emlékszem,Én nem minősitettelek téged, vagy tévednék?
Ámbár ha gondolod,Én is áshatok elő hasonló hozzászólást tőled, ami meg téged minősít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Csizmás Kond: Akkor - igaz, legfelsőbb parancsolatra - de zb:. Lucifer ellen máig is áll a bunyó! Ugyan miért? Már csak Lucifer nevének jelentése és régi rangja okán is?
Csizmás Kond
@silber13: Én nem hiszek luciferiben...ezért nem is harcolok ellene...:)
silber13
@Csizmás Kond: De valamiféle igazsága mégis lehetett neki..Bár - szerintem - ennek megvitatása több üveg minőségi borral kisért éjszakák sorozatának átvitatkozását kellene, hogy jelentse, ahol normális érvekkel etetnénk, és normális logikával ostoroznánk egymást...
Csizmás Kond
@silber13: Ha igazsága nincs is de tanulsága van...és a borozásnak mindig a pártolója voltam...:)
silber13
@Csizmás Kond: Nem vagyok különösebben igényes, de azt a kvaterkázást, borozgatás közben, egyajta békebéli polgári ház, kerti fáival árnyékolt ménkű nagy verandáján tudnám elképzelni, madrak pittyegése közben...
Csizmás Kond
@silber13: Adott minden hozzá, madár, veranda, előtte fával, bor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.