Az IMF magyarországi irodavezetője a Levegő Munkacsoport egy levelére válaszolva azt írta: „az IMF és az Európai Bizottság júliusi küldöttsége nem támasztott meghatározott feltételeket”. Iryna Ivaschenko hozzátette: „a megbeszélések a politika mozgásterének széles körére összpontosultak annak érdekében, hogy megmaradjon a makrogazdasági és pénzügyi stabilitás, kiegyensúlyozottabb és fenntarthatóbb legyen a kormány által tervezett pénzügyi kiigazítás, és megteremtődjenek a gyorsabb növekedés alapjai”.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@sziráki ágnes: Elbujdostak a dehát-tal együtt.!!!
sza
@KöBüKi: Pedig kíváncsi lettem volna mit mondanak! Igaz a Pilóta valamiért nem áll velem szóba! Gőzöm sincs mi baja van! :-)
KöBüKi
@sziráki ágnes: Pedig nem is Te nevezted "repülős Gizi" - nek.!
sza
@KöBüKi: Nem, de kinevettem. Lehet hogy megsértődött? De az is lehet hogy kiakasztottam a kérdéseimmel. Ha kérdezek tőle valamit küld egy hatvan oldalas linket! Ezt a modortalanságot!!! :-)
Hellcat
@KöBüKi: "dehát"...hát ezen felnevettem :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.