A narancsszínbe borult helyi erők meg is kezdték nagy erőkkel a pénzköltést: szökőkutak, templom-kerítések, díszburkolatok, üptre-semmire felújított épületek, fenntarthatatlan fürdők és sportlétesítmények díszlenek országszerte – kifizetve még nincsenek. Nehéz eldönteni a Megyei Jogú Városok Szövetségének illusztris frontembereiről, hogy madzagon rángatott Hakapeszi Makik, vagy puszta élvezetből hazudoznak. Megnyilvánulásaik alapján bármelyik változat elképzelhető, kérdés, változtat-e ez azon a katasztrofális helyzeten, melybe a Kósa-Szita szerzőpáros szerint természetesen Gyurcsány Ferenc és Lamperth Mónika – melegít Bajnai Gordon – taszította az önkormányzatokat, s amely miatt most a legalázatosabb folyamodvánnyal kúsztak Orbán Viktor kegyelmes lábai elé.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@nyanya001: Nem csoda, ha ß@rban van az ország, ha komoly jövedelemmel rendelkező, vezető beosztású diplomás politikusok képtelenek beosztani a jövedelmüket,
annak dacára, hogy szinte minden kiadásukat költségtérítésként kapják,
mégis devizahitelre kényszerülnek!!!
Aki meg úgy él, ahogy a szülei, nagyszülei tanították:
"Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!"
folyamatosan az áremeléseket és a különböző megszorításokat, adókat nyögi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
El se olvasom inkább, mert már a címtől is gőz jön ki a fülemen...
scandináv
@A Tündik bündije: Ezen felesleges idegeskedni. Igazad van.
KöBüKi
Ettől még qrva sok adósság marad az önkormányzatok nyakán.!Sok helyen még a temető is el van zálogositva.!!!
entero
@nyanya001: Most kivételesen nem cáfolok. Orosházán a lebontott Alföld szálloda helyére egy impozáns főtér épül ahelyett hogy beruházásokra, munkahelyteremtésre költenék ezt a pénzt, vagy maradt volna meg a szálloda, amiben az étteremtől a cukrászdáig minden volt. Ez számomra is értelmetlen pénzkidobás, nincs szükség most erre.
entero
@KöBüKi: Ebben egyetértünk, elég ha az Alföld szálló helyzetét veszem alapul. Szégyen Orosházára nézve az egész ami most ott folyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.