Hitel sincs, tőke sincs. Nőnek az adóterhek, az országból menekül a pénz, és menekülnek a fiatalok. Választói nagykoalíció és koraszkváltás kell, mondja Bajnai Gordon, az Együtt 2014 egyik alapítója. De mi lesz Gyurcsánnyal és Kunczéval?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@KöBüKi: Azért nem kell az ördögöt a falra festeni. Nagyon friss még ez a dolog! Az emberek csak most kezdenek ocsúdni a letargiából... Ha majd mindenki ,aki arra várt hogy olyan ember kerüljön elő akire nyugodtan leadhatja a voksát , elhiszi hogy lehet a dologból valami akkor másképpen fognak állni a dolgok. Kettőnk között egy nagy különbség van te pesszimista vagy én optimista. :-)
KöBüKi
@sziráki ágnes: Én az eddigi életemet örök optimistaként éltem le,még az is belefért,mint a papagáj szindróma.!De kialakult bennem egyfajta óvatosság,mértéktartó fegyelem,és egy jó adag radikalizmus.!Tudom szeretni ami szerethető,de tudom gyülölni amit gyülölni kell.Csakhogy mielőtt bármit,bárkit gyülöletre itélek sokszor átgondolom: - hátha mégis Én nem látom jól.!Ma is optimista vagyok,de másképp.!!!
sza
@KöBüKi: Óvatosság ? Mértéktartó fegyelem??? :-) Te aki mindenkit likvidálni akarsz??? Na jó nem mindenkit...
senkifia68
@KöBüKi: "2014.füttyögők leváltva,de nincs 2/3-ad,esetleg a nagykoalició elérheti.!"

Azt légyszi indokold meg, hogy a "FÜTTYŐGŐK" kitől vezérelve lesznek leváltva? Mert ami alternatívája a választó polgároknak 2014-ben lesz (bele értve a NAGYKOALÍCIÓT is) az cseppet sem igazolja az optimizmusnak hitt vágyálmaidat! Lehet, a Zemberek jó részének teli a hócipője az elmúlt két évvel, de az ELMÚTNYOCÉV nem múlik el nyomtalanul. Vagy nem megy el szavazni, vagy elmegy, és a FIDESZ-re fog,mert lehet, hogy szar amit csinálnak, de magyar szar, és nem fogja bekajálni helyette a washingtoni és brüsszeli balliberális ürüléket.

A NAGYKOALÍCIÓ

A füttyögők teleraktak minden poziciót a maguk embereivel.!Azok hogy lesznek elmozditva jó gyorsan?Mennyit fognak ártani vereségük láttán?
senkifia68
Nagy koalíció? Az meg micsoda? A hülye nem veszi csak észre, hogy minden résztvevője a saját pecsenyéjét akarja sütögetni a másik tüzénél! A Bajnai megkóstolta a DK-t, a Milla már nem is ígéri, hogy a Bajnai lesz a miniszterelnök jelöltje, az LMP megint hat felé szakadt és az égész történet hátterében egyre láthatóbban ott van a megbukott, és a választók által 2010-ben a parlamentből kizavart, feloszlott MDF és SZDSZ összes levitézlett szereplője.

A füttyőgők tele raktak? Hát nem állítanám, mert számtalan vérkomcsi ismerősöm még ma is a hivatalában ül keményen bebetonozva és röhög a fityeszes erőlködéseken. Van olyan is aki MSZP-s létére szakismerete elismerésekén tiszteletbeli de aktív tagja a FIDESZ-es többségű szervezetnek. Amúgy pedig a 2002-es választásokat követően szerinted a szocialisták és a liberálisok mit csináltak? Mert tudtommal nem a hazáért érdemrendet osztogatták az akkor vezető pozíciót betöltő FIDESZ-eseknek, hanem a MIL lalpot! És nem kellene elfeljtkezni az ilyen aggodalmaid kapcsán mondjuk Keller Lászlóról sem aki a ma Budai Gyula őseként több mint 2000 esetben idított eljárást Fideszes politikusok, vagy a FIDESZ-hez közeli cégek ellen.
Másrészt nem most kellene nyávognia a bukott baloldalnak és visszasírni a hatalomban eltöltött tizenkét évet, hanem komolyan kellett volna venni az MSZP Társadalompolitikai Tagozatának folyamatos jelzéseit, figyelmeztetéseit és még időben kivenni a kormányt Gyurcsány kezéből! Helyett leváltották és visszaminősítették, meghurcolták és kigúnyolták azokat, akik tehetettek volna a jobboldali fordulat ellen.

És még mindig nem kaptam választ senkitől arra a 2011-ben feltett kérdésemre, hogy ha nem a FIDESZ nyeri a választásokat 2011-ben, akkor KI KIVEL ÉS MIKÉNT FIZETTETTE VOLNA VISSZA A GYURCSÁNY-VERES-BAJNAI trió által 2008-ban felvett hatalmas hiteleket?
sza
@senkifia68: Azoktól az emberektől vezérelve lesznek leváltva akik megunták már a bőrükre menő kiigazításokat, miközben a jobban keresők valahogy kimaradnak...! A 2008- ban felvett hiteleket velünk kisemberekkel fizettetik vissza. Ja mintha azt rebesgetnék a verebek hogy ők is hitelt akarnak felvenni, csak cifrázzák a leányzó fekvését... !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.