Fellélegezhetnek a milliárdos tartozásokkal fojtogatott polgármesterek, a 612 milliárdos állami adósságátvállalás rendezheti a helyzetüket. A bankokra viszont megint cudar idők jöhetnek: mivel a miniszterelnök a sápszedőkkel szembeni fellépésként fogja fel az adósmentést, attól félnek, hogy a kormány egy újabb végtörlesztésre fogja kényszeríteni őket.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Van egy sanda gyanúm, hogy a bankok egy fillér annyit nem látnak ebből az adósság visszafizetésből. Keresztet vethetnek rá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@KöBüKi: na akkor lesz nekünk csókolom. mert az adósságot akkor is vissza kell fizetni, függetlenül attól, hogy most épp ki tartozik akkor. és az 1200 milliárd az azért elég húzós szerintem.
coyote3
@overdose: Könnyebb a közhangulatot a bankok ellen hangolni, mint beismerni, hogy qrvára nem értenek semmihez. És amíg lesz agymosott fan, addig ez működni is fog.
KöBüKi
@bundi: Ugyan már!Majd az orbánc átvállalja!!!Mit neki,no meg a zordon Kárpátoknak.!!!
A népnek meg már úgy is annyi.!!!
silber13
Sajna, de nekem ez az önnön kapzsiságot sugalló, tenyerébe mutogató, markát tartó kéz - már csak a cikk témája miatt is - az " Ide beszéljetek! " felszólítást sugallja...
kukac50
Orbán is szorong az MSZP támogatottsága miatt,azért sürgős megszavazni a regisztrációs törvényeket meg azt,hogy egyesület ne indulhasson a választáson.
Már a Fideszen belül is van aki ellenzi.
almalibre
"A bankokra megint cudar idők jöhetnek" Na ne viccöjjünk mán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.