Nem valószínű, hogy még az idén kikerül Magyarország a túlzott deficit eljárás alól, ezt mondják egybehangzóan brüsszeli és hazai elemzők. Az Európai Bizottság november 7-én közli a tagországokra vonatkozó legfrissebb előrejelzését. Ha ebben nagyobb hiányt vagy alacsonyabb növekedési pályát lát, mint amilyet a kormány felvázolt, akkor fennáll a veszély, hogy még jövő tavasszal sem zárják le a túlzott hiány miatti eljárást Magyarországgal szemben. Közben úgy tudni, itthon már készül az újabb, immár harmadik „kiigazító” csomag.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Nem nem nem lesznek megszorítások ígérte Orbán a választás előtt, alatt, és után.
Azt mondta az tönkre teszi a gazdaságot. Már Isten tudja hanyadik adóbeszedést jelentették be, a harmadik most egy hónap alatt. Még kevesebb fogyasztást akar elérni.
Vezessék be a több kulcsos adórendszert,ha nem akarják még lentebb csúsztatni az országot. Most kezdenek rá jönni,hogy sokkal kevesebb üzemanyag fogyott mint amire számoltak. Ez mindenre vonatkozik,mert kevés a fogyasztás az alsó rétegnél, a nagyon jól keresők meg nem tudnak többet enni,hiába van sok pénzük.
A szegény rétegnek esélye nincs normális életre mert Orbán Matolcsy rájuk szált,Őket sújtja legjobban a megszorítás! A jómódúaknak kedvez a szegényeket meg eltapossa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@dzurinda: Egyszerüen lehetne,de nem az a cél.!Majd ha sikerül országunkat eladni,akkor lesz beruházás,új munkahelyek,és felfelé ivelés.!Magyarok millióiból lesznek végletekig kizsákmányolt munkások,zsellérek,szolgák és rabszolgák.!!!
Orbánc és bandája TAKARODJATOK.!!!
kukac50
Nyakukra kellene szorítani a kötelet.
bundi
@KöBüKi: most szakadjunk el ettől az orbán takarodj-tól, és prőbáljunk értelmesen gondolkodni. mi a jófene célja lehet ezzel orbánnak. mert egyenlőre senkinek semmi haszna nem származik ebből.
akik most esetleg nyernek, azok, ha van egy kis eszük tudják, hogy ez csak nagyon rövid ideig fog tartani, és hogy a következő garnitúra kb ugyanúgy fog hozzáállni, mint ők az 5 évre visszamenő különadókkal, a pénzt hiába viszik ki, mert mindig a nyakukba fog lihegni valaki miatta. tehát egyszerűen nem értem őket.
mondom entero@entero: esetleg elmagyarázhatná ezt, mert nekem lila gőzöm sincs mi lehet most a cél. ez kb olyan, mint olyasvalakivel sakkozni, akinek lövése sincs a játékhoz.
kukac50
Sajnos! Ezt a megoldást találják ki,hogy az adófizetők pénzéből az önkormányzatok adósságát kifizetik,az véletlen sem jutott az eszükbe,hogy elszámoltassák Őket a sok adósság felhalmozásában,miért miként lettek az adósságok.
Igaz a járási hivatalok felállításával az önkormányzatokat leépítik.
Arra azért figyelni kellene a kormánynak,hogy ugyan azt a munkát ne több emberrel végeztessék mint az önkormányzatok tették.
KöBüKi
@bundi: Másik lapon a sziráki áginak vonalasan megirtam,és az a véleményem.Olvasd el.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.