Bajnai Gordon tárgyalt már az IMF-fel, ezért tudja, hogy Orbán hazudik a feltételekkel kapcsolatban. "Nem csoda hogy nincs IMF megállapodás, Magyarországnak nincs hiteles gazdaságpolitikája. A kormány ahhoz szeretne IMF-hitelt, hogy folytathassa azt a gazdaságpolitikát, amit csinál, az IMf és az EB, pedig csak arra adna hitelt, hogy a kormány térjen vissza egy józan gazdaságpolitikához, ezért a két érdek eltér egymástól... "

Forrás: onlinepecs.hu
Feltöltő: onlinepecs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@nmaria: Legközelebb lépj közel Bajnaihoz, térdelj le, húzd le a gatyáját és azon nyomban megállapíthatod , hogy zsidó e, vagy csak bérenc.
Ha már megfelelő közelségben vagy, akár egy kis örömet is okozhatsz neki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ulmus
És amikor már minden józan ember tisztában volt vele, hogy Orbán hazudik, még ráköltöttek több 100 milliót egy idióta reklám-hadjáratra az IMF ellen.
Elhiszem, hogy Orbán retteg...
szakolcai
Csoda, hogy az IMF már nem is akar tárgyalni velünk? Elegük lett Orbánné Matolcsy marhaságaiból. Ha sokáig folytatja Orbán a pávatáncot, még le talál táncolni a szakadékba az egész országot magával rántva.
onlinepecs
A kormány feldobta a labdát az előzetes regisztrációval. Maguknak köszönhetik, hogy gyakorlatilag már elkezdődött a 2014-es kampány.
KöBüKi
@Ulmus: Be van szarva a bandával együtt.!De oka is van rá!!!
nmaria
Mi a biztosíték arra, hogy a liba-milla igazat mond, vagy talán nem is libás, hanem igazmondó juhász?
sza
@nmaria: nem akarok neked csúnyát mondani... :-(((( De most megérdemelnéd!
sza
@sziráki ágnes: Azért mert a libás ügy már lerágott csont! Ráadásul tisztázták és Bajnait felmentették... , mással nem tudtok jönni mert nincs.
sza
@nmaria: Bocs ! Egy sorral fentebb...:-))
nmaria
@sziráki ágnes: De tudok, a Bajnai ámokfutása alatt volt igazán csak mélyrepülés, ami azóta is tart, a gödörből elég nehéz kimászni, de nem lehetetlen. Egyébként csak azért lenne jó nektek, mert nem számít semmi más, csak az Orbán menjen, és Bajnainak ez a programja, viszont nektek ennyi bőven elég.@KöBüKi: Nekem nincs bajom a zsidőkkal, mint speciel neked, de jobb ha tudod, Bajnai is az, bár nem teljesen biztos forrásokból tudom, de ha még sem igaz, akkor meg zsidóbérenc.
sza
@nmaria: Sorolhatod!!! Ki állította azt hogy nekem bajom van a zsidókkal? Nem tudod mit beszélsz!!! Előbb talán nézzél szét mielőtt ilyeneket vágsz valaki fejéhez!
nmaria
@sziráki ágnes: Te is nézzél szét, mert nem is neked írtam.
sza
@nmaria: Hol van a felsorolásod???
Ulmus
@nmaria: "Nekem nincs bajom a zsidőkkal, mint speciel neked, de jobb ha tudod, Bajnai is az, bár nem teljesen biztos forrásokból tudom, de ha még sem igaz, akkor meg zsidóbérenc."

Hol hagytad az agyadat?
Dr.luigilongo60
@nmaria: Legközelebb lépj közel Bajnaihoz, térdelj le, húzd le a gatyáját és azon nyomban megállapíthatod , hogy zsidó e, vagy csak bérenc.
Ha már megfelelő közelségben vagy, akár egy kis örömet is okozhatsz neki.
sza
@Dr.luigilongo60: Jujj ez durva volt!!! Mégiscsak nő!!!
Dr.luigilongo60
@sziráki ágnes: Már elnézést de szememben a zsidózás és állandó pejoratív kiszólások ezzel kapcsolatban ugyanolyan neveletlen bunkóság, mit amit én is megengedtem magamnak.
Ki szelet vet, vihart arat, még ha nő is az illető.
sza
@Dr.luigilongo60: Ja ez is egy nézőpont, bár kissé fogalmazhattál volna árnyaltabban is!
sza
@darwin: Szerintem igen! Olyan a fogalmazása a szóhasználata..., de lehet hogy tévedek! Szerinted???
Dr.luigilongo60
@sziráki ágnes: Vajon miért fogalmazzak finomabban olyan emberekkel szemben, akiket csupán alantas, zsigerből feltörő gyűlölet vezérel csak?
Mindenki azt kapja, amit megérdemel, egyébként drága Marikánk is fogalmazott meg már itt cifra dolgokat.
Ha valaki "hölgynek" akar látszani, akkor viselkedjen is aszerint.
sza
@Dr.luigilongo60: Jól van na! Nem kell megenni..., :-))))
darwin
@sziráki ágnes: Ha nő,akkor olyannak képzelem,mint a Wittner Marit.Ha férfi,akkor olyannak,mint a kuszaszemű. De én is tévedhetek. Ritkán.
Dr.luigilongo60
@sziráki ágnes: Nem akartalak megbántani, téged aztán biztosan nem.
sza
@darwin: Képzelőerőd az van!!! :-)))
nmaria
@Dr.luigilongo60: Ó te drága, a gyűlölet Téged vezérel, nem engem, ilyen aljas megszólalásaim soha nem voltak, mint neked.
sza
@Dr.luigilongo60: Ja igen a kis naiva... :-))))
Dr.luigilongo60
@nmaria: Most lusta vagyok hogy visszakeressem de majd figyelmeztetlek alkalomadtán, maradjunk ennyiben.
nmaria
@darwin: Most tévedsz, nem kicsit, nagyon is!
nmaria
@Dr.luigilongo60: Akkor lenne jó a viselkedésem, ha egyet értenék a Zorbán gyűlöleteddel?
Dr.luigilongo60
@nmaria: Ha jól emlékszem ,meg sem említettem imádott Qrbánod nevét.
nmaria
@Dr.luigilongo60: Anélkül is tudom, jobb lenne ha tudnád, hogy nem imádom egyáltalán, csak nem értem miért kellene nektek rosszabb?
Dr.luigilongo60
@nmaria: Rosszabb???
Ezeknél?
Nézz már körbe egy kicsit, úgy legatyásították az egész országot, hogy a rendszerváltás óta soha nem volt ilyen nyomor és még meg is vannak magukkal elégedve.
Rohadjanak ki a bugyogójukból ezek a tetvek.Felülmúlták a legrosszabb várakozásaimat is.
sza
@nmaria: Monnyá mán valamit arúúúl az ámokfutásrúúúúl!!!
kkalman
Mire felkel a nap, kiderül, hogy Soros György, született: Schwartz György és bandája az okozója a gazdasági válságnak. A többi csak rizsa, amíg ő és nyakkendős gazemberekből álló csapata irányítja a világot. Bárki is vezeti az országot, úgy kell vezetnie, hogy ennek a gengszternek a szájíze szerint történjen minden.
bundi
@nmaria: ma pedig kedd van bár nem teljesen biztos forásból tudom, de ha meg mégsem igaz, akkor meg csütörtök (de jobb ha tudod, Bajnai is az, bár nem teljesen biztos forrásokból tudom, de ha még sem igaz, akkor meg zsidóbérenc.)
ezt a gyöngyszemetet kár is lett volna kihagynod. a napom derűsebben indul. bár lbs-t hiányolom, de ez a magánnyomorom.
ja ha ráérsz, lécci vázold fel az orbán viktor választási, és gazdasági programját.
lécciléccilécci
előre is köszi.
szaboria1
A lényeg, hogy nem viccből kapkodnak, mert eddig azt hitték Bajnai nem tér vissza. Most már kezd főni a fejük, mert olyan valaki szólal meg aki nem kívülről ismeri az eseményeket. Bajnai és Gyurcsány között az a különbség Bajnai pénzügyileg érti a dolgát Gyurcsány meg beszédével fogott meg anno embereket. Gyurcsány most is belátja Bajnai pénzügy területén jobb mint Ő. Csak egy tegnapi kis adalék magyar ország tartozásával kapcsolatban Bajnai 1 év alatt csökkentette az állam adósságot míg Orbánék nagyon is meg növelték.
A szám adatok. 2009.03.31 Bajnai átvétele 20.477,38 Mrd forint
2010.05.31 Bajani átadása 19.933,4 Mrd forint
2011 évvége Orbán kormány 20,955,5 Mrd forint.
Ezért írta már a múlt héten, hogy vajon miért is tüntették el az átadás jkv. az internetről.
szaboria1
@szaboria1: Helyesen írtam, utolsó mondatnál.
overdose
@szaboria1: Annak ellenére nőtt a hiány hogy lenyúlták a nyugdijpénztár lovetátt, hiszen két kézzel szórják a milliárdokat maguk között, ezért kell mindennap megszóritás! Eltüntettnek mindent ,de majd az elszámoltatásnál,lesz ne múlass jegyezve minden!
darwin
@nmaria: Melyikben tévedtem? Abban,hogy nő ,vagy abban,hogy férfi vagy? Harmadik esélynek még mindig ott hagytam,hogy én is tévedhetek. Ritkán. :)
marlin
Ha legalább olvasni tudna szegényke, de inkább mindent bevesz!!
Ahogy az olasz is mondta !! :))
sza
@darwin: Ezt még én se találom ki!!! Nézzük csak? Akkor mi is lehet??? :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.