Jeszenszky Géza oslói magyar nagykövet szerint a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) nyilatkozata, amelyben az intézmény vezetése elhatárolódott jegyzetének az elmúlt napokban a sajtóban többször idézett mondatától, nem áll összhangban az őt jól ismerő oktatók véleményével.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
Most nem értem ezt a nagy handa-bandázást ! Mi a gond hogy igaz vagy hogy leírták ?
"Korábban az Index a Roma Sajtóközpont Facebook-oldalán megjelent bejegyzés alapján azt írta: Jeszenszky Géza volt külügyminiszter egyetemi jegyzetében, amelyből a BCE-n tanít, úgy fogalmaz, "azért van, hogy olyan sok roma szellemileg leépült, mert a roma kultúrában megengedett, hogy testvérek, vagy unokatestvérek házasodjanak, vagy akár anélkül szexuális életet éljenek egymással"."
A háborgok meg azzal foglalkozzanak hogy a 11-13 éves gyerekeklányok inkább a tanulással foglalkozzanak és ne a keféléssel,gyerekszüléssel.
DR Eric CARTMEN
Az a szörnyű, hogy végül is igazat beszélt a vén kecske, de neki nem ez a dolga, hogy erről tépje a száját. Szerintem.
sokanvagyunk
Remélem csak, lesz Jeszenszkyben annyi erő, hogy ne kényszerüljön a véleményétől elhatárolódni ebben a témában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.