Versenyben van a "Minden idők legcinikusabb politikusi nyilatkozata" címért Orbán Viktor keddi kijelentése az Európai Bíróság Magyarországot elmarasztaló döntéséről, miszerint "Régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják. " A miniszterelnök ezt úgy érti, hogy a luxembourgi bírák olyan törvényt semmisítettek meg, amelyet a magyar alkotmánybíróság már visszamenőleg hatálytalanított. Ez jól hangzik - csakhogy...:

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
"A miniszterelnök ezt úgy érti, hogy a luxembourgi bírák olyan törvényt semmisítettek meg, amelyet a magyar alkotmánybíróság már visszamenőleg hatálytalanított. Ez jól hangzik - csakhogy...:" ...csakhogy megint hazudik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
hát persze a döglött kutya után nem futnak , az már nem hazudik...
ila51
@Fater59: hát ez az humorizálgatnak , jogászkodnak , közgazdászkodnak , ötletelgetnek , és riogatnak ...
KöBüKi
Egyszer vagy kétszer még elmegy,bár a beosztása ezt is megkérdőjelezi.!
NO DE ENNYISZER???
ila51
@Fater59: ja meg támolyognak botrányról , botrányra
Lordboxer
Hofi szerint:"...nálunk az egy főre eső bunkók száma kettő..." Tökéletesen áll a mondás ovi és bandjára (Kövértől Szíjjártón át Matolcsyig, meg a köztesek)
kkalman
Ha nem azonnal ütné agyon egyik szavával a másikat, miközben bennünket hülyének néz, kevesebb botrány lenne körülötte. De csúti atamánunk úgy látszik szereti, ha róla, illetve a hülyeségéről beszélnek az emberek.
Úgy viselkedik, mint egy rissz-rossz celeb. Mindegy neki, miért írnak róla a sajtóban, csak írjanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.