Iryna Ivaschenko személyesen fogadta két idősügyi szervezet vezetőjét. Az IMF magyarországi képviselője felajánlotta, ha kell, személyesen nyugtatja meg a nyugdíjasokat – írja a Népszava. Nincs IMF követeléslista. Sem olyan, ami a nyugdíjasokat, sem olyan, ami más társadalmi csoportot érintett volna. Ezt válaszolta Iryna Ivaschenko a nyugdíjasok korábbi levelére. A valutaalap budapesti képviselője hétfőn fogadta Hegyesiné Orsós Évát, a Nyugdíjasok Országos Képviseletének elnökét és Simon Dezsőt, az MSZOSZ nyugdíjas szövetségének elnökét.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Mint korábban megírtuk, sok múlik még azon is, milyen programmal áll elő a most újraválasztott amerikai elnök. Ha nem sikerül az amerikai államadósságot csökkenteni, akkor a bizonytalanság Magyarországot is elérheti, hiszen az euróövezet válsága súlyosbodhat."
--- Nos, ez a biztos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.