Országos népszavazást tartana az MSZP a felcsúti labdarúgó stadion építése ügyében. Mesterházy Attila, az ellenzéki párt elnöke kedden nyújtotta be a kezdeményezés aláírásgyűjtő ívét az Országos Választási Irodán keresztül az Országos Választási Bizottsághoz (OVB).

Litresits András, a szocialista párt OVB-delegáltja a testület szerdai ülésén szóban is ismertette az MSZP beadványát. Eszerint az MSZP - hitelesítésre benyújtott - aláírásgyűjtő ívén az alábbi kérdés szerepel: "Egyetért-e Ön azzal, hogy 2014. december 31-ig, állami finanszírozással Felcsúton labdarúgó stadion ne épüljön?"

Az OVB egyelőre nem vette napirendre a népszavazási kezdeményezést, azt várhatóan egy hét múlva, november 14-én tárgyalják meg. Bordás Vilmos, az OVB elnöke a napirendre vétellel kapcsolatban jelezte, Mesterházy Attila a kérdés napirendre vételekor meg kíván szólalni az ülésen. A jogszabályok szerint a népszavazási kérdés hitelesítésének napirendre tűzésére a testületnek - a kezdeményezés beérkezését követően - harminc napja van.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Kicsit módosítani kéne: "Akarja-e ön, hogy a focibuzi miniszterelnökünk teleszórja az országot közmunkások által felépített stadionokkal az ön adójából, amikben maximum az őszi szél fog majd rohangálni?"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
@DogAdventures: Csak az fő gondom, amikor arra próbálom rávezetni - akár a barátaimat is - hogy ez a mocsok koronázásra készül, mindig érdekesen néznek rám. Ezek szerint ez a szoba is telik!
entero
@sport50: Nem, magyar emberekkel, akik itt élnek. Persze ne azt a néhány falut járd csak be ahol mindig is szegénység volt, amiről persze a Fidesz két éve tehet kizárólag.
kkalman
@entero: A falvak elszegényedéséről valóban nem csak a Fidesz tehet, de ők is benne vannak rendesen, az elmúlt huszonkét és fél év politikai "elitjével" együtt. Kár védeni bármelyiket is, egyformán sárosak mind.
entero
@kkalman: Örülök hogy így látod, és nem kizárólag az elmúlt két évet teszed mindenért felelőssé. Nem csalódtam benned.
kkalman
@entero: Te kételkedtél az örök ellenzékiségemben, még az elején, mikor idejöttél a propira. Én mondtam...
bakegya
Szavazgatni?-minek,kinek,miből.Foglalja le az adóhivatal-államosítsák-
Csináljon magának emlékmúzeumot a világpiacon!Azerbadzsánba,Kuwait is tetszik neki. Belépővel árulja ott a saját szennyesét a jogvégzett zsebhuszár és méltó csapata.Kövéren megélhet már a rokkantnyugdíjából is.A disznókhoz nagyon ért,tartsák el azok a legyek urát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.