Országos népszavazást tartana az MSZP a felcsúti labdarúgó stadion építése ügyében. Mesterházy Attila, az ellenzéki párt elnöke kedden nyújtotta be a kezdeményezés aláírásgyűjtő ívét az Országos Választási Irodán keresztül az Országos Választási Bizottsághoz (OVB).

Litresits András, a szocialista párt OVB-delegáltja a testület szerdai ülésén szóban is ismertette az MSZP beadványát. Eszerint az MSZP - hitelesítésre benyújtott - aláírásgyűjtő ívén az alábbi kérdés szerepel: "Egyetért-e Ön azzal, hogy 2014. december 31-ig, állami finanszírozással Felcsúton labdarúgó stadion ne épüljön?"

Az OVB egyelőre nem vette napirendre a népszavazási kezdeményezést, azt várhatóan egy hét múlva, november 14-én tárgyalják meg. Bordás Vilmos, az OVB elnöke a napirendre vétellel kapcsolatban jelezte, Mesterházy Attila a kérdés napirendre vételekor meg kíván szólalni az ülésen. A jogszabályok szerint a népszavazási kérdés hitelesítésének napirendre tűzésére a testületnek - a kezdeményezés beérkezését követően - harminc napja van.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Kicsit módosítani kéne: "Akarja-e ön, hogy a focibuzi miniszterelnökünk teleszórja az országot közmunkások által felépített stadionokkal az ön adójából, amikben maximum az őszi szél fog majd rohangálni?"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
Kicsit módosítani kéne: "Akarja-e ön, hogy a focibuzi miniszterelnökünk teleszórja az országot közmunkások által felépített stadionokkal az ön adójából, amikben maximum az őszi szél fog majd rohangálni?"
honeykiss
Valakik majd elrendezik,hogy ezt is fújja el a szél...nehogy már a nép döntse el,hogy mi jó nekünk...
leszúrt rittberger
"Felcsút 2,8 milliárd forintot kapott. Ez épp egymilliárddal több, mint amennyit a vízilabda, a kosárlabda, a jégkorong és a kézilabda kapott együtt."
gulyas.blog.hu/2012/11/05/ne_bantsatok_felcsutot

Szevasztok fanok, hogy vagytok?
eberti
Egyetértek a stadionok építésével,de csak ha megáll a: 8,9.10,12-es Metró is...
coyote3
A pedagógusok óraszám emelkedésének ellentételezésére nincs 70 milliárd. Arra, hogy egy bomlott elme fociimádatát Finanszírozzák van 100 . És még csodálkoznak, ha az emberek menekülnek az országból...
Dr. Felipe
Ezteta kérdést mán megkonzultálta a kedves vezető az ő szeretett népivel és az ő szeretett népe óriási sikerben aztata választ küldte vissza hogy épüljön mán meg az ő kedves vezetőjének az a háztáji stadion hamán disznóólat nem lehet építeni és körülötte keringjen az ő nosztalgija kisvaSSuttja is ám.
alfás
semmi "nemzeti"? csak így,egyszerűen stadion?
marlin
Ez az alcsuti "Aranycsapat" SC. "támogatása" erősen kezd hasonlítani az akasztói Staler SC. "tündöklése és bukása" c. műsorhoz!!
Csak egy kérdés nem tiszta (még) : ki megy ezért börtönbe??
(A Mészáros a "multkor" megúszta, - "hála a Poltnak"!!)
kedwes
Ez úgy, ahogy van baromság!
Milyen felhatalmazása van egy miniszterelnöknek, hogy a falújába óriás stadiont építsen, a becsületes adózó állampolgárok pénzéből?!
kkalman
@kedwes: 2/3-os felhatalmazása!
Ezután már csak a 2/3 a kérdéses.
kukac50
Nem tudják a címeket regisztráltassák magukat.
Nem stadion kell Értéket termelő munkahely,az húzza ki az országot a szarból nem a stadion.
DogAdventures
@kedwes: Viccet félre:"Az állam nem tartozik a királyhoz, hanem a király tartozik az államhoz."
Lucius Annaeus Seneca
Pálinkafőző Rézüst
@DogAdventures: na de Seneca nem ismert még a vajdát!
almosd
A Trójai falónak a hímtagját azt építsenek .
soljanka
Minek népszvazás? Egy rakás pénzbe kerül, és a barom 2/3 meg megszavazza...
sport50
@soljanka: nem kell elfelejteni,hogy csak a parlamentben van 2/3!!!azért tiltott be sok kérdésben népszavazást!!!
sóher
Orbán a saját pénzéből épitse a stadionjait ,ne a mi adozók pénzét használja sasátjaként :undorotó amit ez a pasas művel,de a nép hibás mert már régen el kellett volna zavarni!
overdose
Népszavazást a fidesz eltakaritásáért!
KöBüKi
Jobbak látnám ha a kriptájáról lenne szó.!Mondjuk a Kossuth téren állna örök mementóként,és kicsinyitett változata pedig minden településen.!Hogy naponta szembesüljenek vele az emberek a jövőt illetően.!!!Azután mellé jöhetne lacika,petike és a többiek.!!!
gabrella
@sport50: Az biztos,hogy már csak a parlamentben van 2/3, mert akikkel én is beszélek fideszre szavzók voltak és nagyon fel vannak háborodva (velem együtt).
entero
@gabrella: Próbálj még több emberrel beszélni...
taglo
Nem én vagyok a népért ,a nép van ÉRTEM ! (hölgyeim és uraim )
gabrella
@entero: Hidd el sok emberrel beszélek,sok embert ismerek..., nem szoktam hazudozni.
sport50
@entero: esetleg lengyelekkel,erdélyiekkel???:D
marlin
@gabrella: Ne hagyd, hogy "palira" vegyenek!!
human
A népszavazással csak az a baj, hogy rohadt sokba kerül. Bár, ha ezzel pár milliárdot megspórolunk én aláírom.
kedwes
@DogAdventures: Csak az fő gondom, amikor arra próbálom rávezetni - akár a barátaimat is - hogy ez a mocsok koronázásra készül, mindig érdekesen néznek rám. Ezek szerint ez a szoba is telik!
entero
@sport50: Nem, magyar emberekkel, akik itt élnek. Persze ne azt a néhány falut járd csak be ahol mindig is szegénység volt, amiről persze a Fidesz két éve tehet kizárólag.
kkalman
@entero: A falvak elszegényedéséről valóban nem csak a Fidesz tehet, de ők is benne vannak rendesen, az elmúlt huszonkét és fél év politikai "elitjével" együtt. Kár védeni bármelyiket is, egyformán sárosak mind.
entero
@kkalman: Örülök hogy így látod, és nem kizárólag az elmúlt két évet teszed mindenért felelőssé. Nem csalódtam benned.
kkalman
@entero: Te kételkedtél az örök ellenzékiségemben, még az elején, mikor idejöttél a propira. Én mondtam...
bakegya
Szavazgatni?-minek,kinek,miből.Foglalja le az adóhivatal-államosítsák-
Csináljon magának emlékmúzeumot a világpiacon!Azerbadzsánba,Kuwait is tetszik neki. Belépővel árulja ott a saját szennyesét a jogvégzett zsebhuszár és méltó csapata.Kövéren megélhet már a rokkantnyugdíjából is.A disznókhoz nagyon ért,tartsák el azok a legyek urát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.