Amikor egy kereskedelmi tévének semmi sem szent. A nap innovációs nagydíja feltétlenül a TV2-t illeti. Amikor az ember azt hiszi, hogy minden fos, erőltetett, értelmetlen szavazást látott már, akkor ezt kapja a pofájába.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Reggel 7 óra van Fél füllel hallgatom a Mokka híreit, de felfigyelek egy szavazásra, ami arról szól, miért is ölték meg a kisfiút?
Mindegy, hogy mit szavazok, de nyerhetek egy welnesst.
Egy kisfiú halála okán elmehetek fürdi-bürdizni.
Gyomorforgató, lehetetlen bunkó népség. Ugye ennél lejjebb már nincsen?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ágimami
Ez már tényleg felháborító!!! Itt már semmi sem szent?? Legalább a mokka szerkesztőjének lehetne annyi esze, hogy egy ilyen tragédiából nem csinál reklámot!!
Pfujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!
Dulcinea
Pfujjjj a mokka szerkesztőjét is ki kéne sorsolni, hogy most krokodil vagy oroszlán vacsora legyen belőle!
dragonita
csalódtam azokban,akik a gyerek halála által csinálnak reklámot maguknak((
Kutyafüle
Reggel 7 óra van Fél füllel hallgatom a Mokka híreit, de felfigyelek egy szavazásra, ami arról szól, miért is ölték meg a kisfiút?
Mindegy, hogy mit szavazok, de nyerhetek egy welnesst.
Egy kisfiú halála okán elmehetek fürdi-bürdizni.
Gyomorforgató, lehetetlen bunkó népség. Ugye ennél lejjebb már nincsen?
A Tündik bündije
Mégis mit vártok a Tel-Aviv 2-től? Egy igénytelen, nézhetetlen kanális, pont olyan minőségű, mint amilyen kaliberű embereket össze tudtak kaparni maguknak, tahó bochkor, sapkaragasztós trutykó meg a liptai kalória... gyökér emberek gyökér csatornája még nagyobb gyökereknek.
Pilóta
@A Tündik bündije: "liptai kalória" >>>> bec@rok:-)))
alfás
nem csak a hülyeség,de a gusztustalanság sem ismer határokat!!!
Pilóta
@A Tündik bündije: A kalóriát az SI bevezetésével a joule nagyrészt kiváltotta; ma főleg az élelmiszerek energiatartalmának mérésére használják.
- És mennyi energiát jelent a liptai kalória?
soler
@Pilóta: liptói túró: 215kcal,900kj
honeykiss
Eladó az egész világ...semmi sem drága...
A Tündik bündije
@Pilóta: Azt nem tudom, de a farát elnézve a napi bevitele megvan a lelkemnek...
zabhegyező
Idézet:
"Az aljasságnak, a hullarablásnak és az ízléstelenségnek nincs határa?
Ha az ő gyereke vagy a jó édes anyukája lenne az áldozat akkor abból akarna profitálni?"
kerék
Undorító, én már rég nem nézem se ezt a szart se a retek klubbot.
silber13
És ez a Cloaca maxima elintézi egy halvány "élnézést kérünkkel" Itt nincs bocsánat. Minimum a Mokka főszerkesztőjének , Balog Petikének azonnali kivágása! Mindegy, hogy mit visongana Liptai!! Azt hiszem, egy egész ország ezt követelné. Parasztok!Lelketlen bunkó parasztok gyülekezete, beleértve a két műsorvezetőt. Nem volt vér a pucájukban más kérdést kérni, vagy ennek a beolvasását megtagadni? Megyek hányni!
csikknorisz
@kerék: Én a csatlósaikat sem, fem3, cool, rtl2, supertv2, etc. De már a német rtl és rtl2 is egy kalap szarrá vált egy jó ideje. A magyar "leányvállalat" meg megy a trendi után. A tévékettő meg megy utánuk. Mindig van lejjebb, ha a biznisz úgy kívánja. Ezt jól mutatja a mostani példa is.
kukac50
Szemetek! ilyennel játszani! Lelketlen gusztustalan TV2.
kedwes
@Dulcinea: Én vállalnám, hogy a szerkesztő, nyeremény gyanánt, nálam töltsön egy hosszú hétvégét. Ígérem emlékezetes lenne a számára!
DogAdventures
Természetes információéhünkben vajon észrevesszük-e, mit nézünk nap mint nap, főként étkezéseink közepette? Szörnyethalt, meggyilkolt, felrobbant, megfulladt, agyonütött, szétroncsolt, szitává lőtt felebarátaink ránk nem tartozóan személyes tetemeit bámulva falatozunk. Már nem is érezzük, hogy leskelődünk, illetéktelenek vagyunk. Műkedvelő halottkémmé tettek bennünket. Na persze, mi nemigen ellenkeztünk. Csók a médiának.
Vavyan Fable
kerék
@csikknorisz: Bevallom én csak viasat 3 meg comedy-t nézek néha...de ott is csak a sorozatokat...meg discovery-t. De az ilyen szar agymosó adókat nem nézek.
csikknorisz
@kerék: Csak remélem, hogy a teljes digitális átállás után le fog törni a szarva a két "piacvezetőnek". De ahogy mondják, amíg lószar van...
szaboria1
@csikknorisz: Ne hidd mert csak porhintés az hogy ingyen nézheted. Mert a Mindig tévé a jobb csatornákért Ő is pénzt fog kérni.
Dulcinea
@kedwes: Jaj ez nagyon ígéretesen hangzik...mit tennél vele te huncut...huncut fiú?:)))))))))))
kedwes
@Dulcinea: A részletekről szívesen beszámolok a végén, kiértékelve a tűrőképességét is!
Dulcinea
@kedwes: :)))))) Te vagy az én emberem!:))))))))))
dr. prédikátor
S Z E M E T E K!!! A balog petikét meg elzavarni a pichába.Gusztustalan féreg!!!
szaboria1
@Dulcinea: És is ásót , kapát adnák a kezébe , hogy a kertünket készítse elő tavaszra. A szerkesztőnek meg a Claudiának akkor talán elgondolkoznának mekkora barmok voltak.
kumming
@szaboria1: Ha a kertedet akarod megműveltetni, csak egy névtelen telefon a TEK-nek, hogy a gárdisták oda ásták el a fegyvereiket. Garantáltan felássák neked.
Dulcinea
@szaboria1: Nem túl messze a falunk szélén van egy aránylag nem nagy területű szántó! Na odavinném ki őket, és a hármasekét a nyakukba akasztanám...aztán egy karikással ösztökélném szorgos munkára őket...
kedwes
@Dulcinea: De jó ezt írásban is látni. Kiteszem a falamra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.