A Fidesz szóvivője szerint újra előnyomakodnak a 2002-2010 közötti időszak kormányzati politikusai, "a múlt erői", azok, akik már többször is tönkretették az országot.

"Bajnai Gordonról beszélünk, de csatlakozik hozzá több olyan politikus, Gyurcsány, Kuncze, a szocialista párt politikusai (...), akik tevőlegesen részt vettek abban, hogy Magyarország 2010-re a csőd közelébe került" - így reagált budapesti sajtótájékoztatóján Selmeczi Gabriella arra, hogy csütörtökön a választói összefogást támogató nyilatkozatot tett közzé az Együtt 2014 mozgalom.

A Fidesz szóvivője úgy fogalmazott, "a Gyurcsány-Bajnai-szövetség programját, cselekedeteit régóta nagyon jól ismerjük". Elvették az emberek egyhavi fizetését, a nyugdíjasok egyhavi nyugdíját, megkurtították a gyest és a gyedet, a bajba került devizahiteleseknek pedig azt üzenték, lehet kisebb lakásba is költözni - sorolta.

Selmeczi Gabriella szerint ha a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség" újra szerepet kap, az újabb adósságot jelent az országnak, a családoknak és az önkormányzatoknak. "Mindezt csak azért, hogy (...) Gyurcsány és Bajnai, illetve az embereik a bankokat és a külföldi multinacionális cégeket segítsék" - mondta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.