„Fegyverzeti anyagok beszerzése a NAV részére, 5 részben” címmel jelent meg tenderkiírás az adóhatóság honlapján, amely szerint a NAV katonai, rendvédelmi, rendészeti célokra szánt árukat vásárolna. A felhívás szerint a NAV több mint 300 ezer lőszert, lézeres távmérőt, mobil szélmérőt, taktikai mellényeket, taktikai késeket, célmegvilágító kézi reflektort, pisztolyokat, bilincseket és spray-ket vásárolna többek között.

Forrás: ado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Megállíthatatlanul nyomul a diktatúra !
Fegyverbe !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@QQCSI: Te kezdted! :P :P :P Jópofák! És éljen a Finlandia! :))
QQCSI
@Pálinkafőző Rézüst: Mármint a vodka?
kiskutyauto
Felfegyverzik a tűzoltókat, fegyerkezik a NAV... A közterületfelügyelőket alig lehet már megkülönböztetni a zsaruktól.. most még csak hasonló gyakorló, mellény és jelvény... kis idő és már náluk is éles fegyver lesz.. a hatalmát féltő zsarnok-diktatúra tipikus jelei... létfontos egy Sztalin jellegű vezérnek, hogy egy vezényszóra egy pillanat alatt képes legyen felfegyverezni és az utcára vezényelni a népharag ellen, nagy mennyiségű "rendfenntartót"... jaj annyira átlátszó és szánalmas és sajnos annyira ostoba a magyar nép (kevés kivétellel akiknek nagy tisztelet) hogy nem veszi észre a nyilvánvalót...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.