Mind Matolcsy György, mind Orbán Viktor elferdíti a brüsszeli üzenetet, mivel az üzenet arról szól, hogy Orbánék rossz úton járnak. A miniszterelnök meg akarja téveszteni a magyar közvéleményt, amikor arról beszél, hogy papírunk van arról, hogy a magyar gazdaság jó úton jár. Vagy butaság, vagy hazugság a brüsszeli papírt így értelmezni.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Igen, ezen már én is gondolkodtam. Hogy enni hazugság után honnét vehetjük biztosra, hogy valóban az áll-e a papírján, amit mond?
Hogy még miről van papírja, azt meg el tudom képzelni..
abacs62
Szép, sárga színű a papírja ! de nem csak neki, hanem az összes seggnyalójának, akik engedték ezt az elmebajost 2/3- hoz.
sóher
Elmebeteg olyan papirja van aki a népét megalázza,ázsiai terméknek nevezi az embereket, itt valami nincs rendben,most gyorsan alakitott egy idióta bandát CÖF -néven cölöpös-faszok . be vannak szarva van miért !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.