Orbán Viktor szerint Magyarország az elmúlt két hónapban óriási lépéseket tett előre az IMF/EU-megállapodás irányába. A miniszterelnök már október közepén is nagyon közel látta az IMF-megállapodást. "Az elmúlt két hónapban mi óriási lépéseket tettünk előre az IMF/EU-megállapodás irányába. Hiszen most már nyilvánvaló, hogy Magyarország költségvetése 2012-re, 2013-ra rendben van. Szerintünk a legfontosabb akadályok ezzel a megállapodás elől el is hárultak" - közölte, hozzátéve: "nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy megállapodhassunk". (mfor.hu szerk: Orbán október közepén a Bloombergnek adott interjúban is azt mondta, hogy nagyon közel az IMF-megállapodás)

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eberti
Már csak az IMF-nek kell elfogadni Orbán álláspontját.
Sima ügy...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@DR Eric CARTMEN: Megnyitották! Csak most úgy hívják: PARLAMENT!
kkalman
@entero: Elég nagy baj az, ha egy ország miniszterelnöke nem tudja, mit akar. Az ország irányítása így az ötletelésen alapul, ami jelentős mértékben rontja az adott ország megítélését és pozícióját a külföld szemében. Ennek következtében elmaradnak a befektetők, nem létesülnek munkahelyek. A sokszorosan megadóztatott adók a belsőfogyasztást redukálják le, fogyasztás hiányában pedig nem tud fejlődni a gazdaság. Ezt, ha az óvodában nem is, de az általános iskola negyedik, ötödik osztályában az értelmesebb lurkók már tudják.
A kérdés, hol mennyiért vették ezek a diplomájukat? Mert ahhoz, amihez érteniük kellene a diplomájuk alapján, ahhoz nem értenek.
marlin
@entero: Ha nem tudja, akkor minek mondja??
Vagy inkább "kiknek mondja"!! :))
vukkocska
@kkalman: szerintem meg az ország miniszterelnöke nagyon jól tudja, mit akar. Megvárja, amíg a jegybank elnökének lejár a mandátuma, hozzányúl a tartalékhoz, ez pedig az ország tragédiája lesz. Ezért is nem akar jelenleg megállapodni az IMF-fel. Szomorú jövő elé nézünk, azt hiszem.
kkalman
@vukkocska: Ne legyen igazad, de erre kevés az esély. Az ország miniszterelnöke nemcsak pofátlan, arrogáns, hatalommániás, de sunyi is. Dicsérjem még egy kicsit, vagy ennyi is elég?
vukkocska
@kkalman: írhatnád még bőven, csak nem akarom, hogy úgy járj, mint a népszavások.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.