Hét hónapos terhes asszonyt és 14 éves kisfiát egyedül nevelő anya feje fölül készülnek elvenni a fedelet Budapesten – adta hírül a Magyar Szociális Fórum szombaton az érintettek tájékoztatása alapján. A két testvér, a 33 éves terhes nő és a 43 éves anya lakását hétfőn akarja elárverezni a Berki és Társa végrehajtó, annak ellenére, hogy részletfizetési kérelemmel fordultak hozzá. A testvérek sok millió forintos adósságot örököltek elhalt apjuktól, aki nem fizette a törlesztő részleteket. Három éve megállapodási szándékkal fordultak a hitelező bankhoz, de a bank elodázta a választ. Az illetékesek szerint minden feltételnek megfeleltek ugyan, hogy részesülhessenek az Eszközkezelő kínálta lehetőségből, de az utolsó pillanatban mégis elutasították kérelmüket, minden indoklás nélkül.

Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Mert senkit nem hagynak az "útszélén" ! Inkább belelökik az árokba !Mert szociálisan "érzékeny " kormányunk van !Ezek után örüljünk,hogy nem lőnek főbe bennünket?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
@alfás: - mi a fizetés?
- olyan mint a menstruáció!
- 1 hónapig várod és 3 napig tart! :)
alfás
@anka: és a szerelem? bepisilés. mindenki látja Rajtad,de igazából csak Te érzed a melegét. :)))
alfás
@anka: mennyi!? három? mit nem adnék annyi pausa-ért...
anka
@alfás: - lehet, hogy át vagy vágva?
alfás
@anka: úgy értettem, csak!,annyi pihenőért. egyébként lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.