Minden önigazoló hazug állítással szemben, Magyar egyetlen fideszest nem állított maga mellé, senkit nem csábított át Orbán mellől, hanem csak azoknak a volt fideszeseknek egy részét találta meg, akik tőle függetlenül, a kegyelmi ügy miatt lemorzsolódtak. Ezért a támogatói nem volt fideszes fasiszták, hanem többségben baloldali és liberális demokraták. Ők pedig nem fogadják el a Fidesz oroszpárti hazugságait. A tízéves propaganda, amire Magyar hivatkozik, meg sem érintette őket. Kifejezetten jó néven vennék, ha Magyar "rosszat" mondana az oroszokról, mert az maga az igazság. Ezért nem igaz, hogy Magyar elveszítené a támogatóit, ha az orosz tömeggyilkosokról az igazat mondaná. Ezért Magyar hazugságával szemben az igazság az, hogy Magyar azért nem mond rosszat az oroszokról, mert az ő véleménye ugyanaz, mint a fideszes propagandáé, ő is oroszpárti, mint a Fidesz. Ezt kétségbe sem lehet vonni azután, amit Magyar mondott a Klubrádióban, ahol az orosz propagandát és a legmocskosabb...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Clavigo: Ezzel azért nem tudok egyetérteni, nem lehet az egész ellenzéket elküldeni a picsába több okból. Előszöris a péter vérfideszes és mi nem ezt akarjuk.

Mi egy demokratikus, szabadonválasztott, többpólusú, tisztességes, Európabarát és amerikafil kormányzatot szeretnénk. Nem orosz befolyást, nem junoszty tévét vagy szaratov hűtőszekrényt. Fékezett habzású kínát és nem ázsiát. Nem diktatúrát és nem észak koreát.

A fidesz maga pillanatnyilag pont ezek ellenkezőjét képviseli. Nem lehet kidobni a gyereket a lavor vízzel, mégha nemis százas a gyerek.

Nem lehet előre látni mit akar a péter, csak azt reméljük kikaparja a gesztenyét. Aztán majd meglátjuk. Ki fogja elszámoltatni a fideszet ha marad a fidesz?

Szükség van ellenzékre, ha nem lenne hadházi vagy jakab az baj lenne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@viccesvigságok: ez a mocskolódás most nem tőlünk jön, agyhalott :))
KisTehen
@Clavigo: te meg naiv, mint a kishúgod :)
Őrnagy
@Pusztai: 08.00
"Azt se feledjük, Magyar pár hónap alatt is sokat változott"
Valóban!
Fiatal korában csak felelőtlen volt, ma viszont egyre hülyébb, és egyre jobban függ a Soros hálózattól!
Őrnagy
MP elárulta miért nem kampányol oroszellenességgel?
Azt mondta, hogy azért nem, mert azzal azonnal elveszítené a szavazó bázisa felét!
Igazat is azért nem mond, mert azzal meg a szavazóbázisa másik felét veszítené el!
Na ezért kell állandóan hazudnia még a saját hazugságairól is!
KisTehen
pjotr hazudik reggel, éjjel meg este

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.