Szabad-e fotózni és videózni Magyarország miniszterelnökét egy sajtónyilvános eseményen, amint népes közönség előtt a pulpituson ül, majd a róla készült képanyagból olyan fotókat is megjelentetni, amelyeken az ország kétségtelenül első embere nem a legelőnyösebb arcát mutatja? Miért tesszük fel ezt a kérdést 2012-ben? Orbán Viktor október közepén a Magyar Rektori Konferencia kihelyezett ülésére látogatott a Debreceni Egyetem falai közé, az esemény plenáris ülésén a díszelnökségben foglalt helyet, illetve maga is felszólalt. A vagy.hu vágatlan videón közölte a miniszterelnök beszédét, összefoglaló képgalériát publikált az eseményről, és külön összeállítást válogatott azokból a fotókból, melyeken a miniszterelnök egyedül látható, amit Orbán Viktor grimaszai címmel jelentetett meg. A miniszterelnököt mutató félszáz fotónak kevesebb, mint az ötöde olyan kép, amelyen nem a legelőnyösebb arca látható Orbán Viktornak.

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
@entero: Bocsánat, - bár megígértem, hogy nem reagálok rád - de azt csak te láttad! Gondolom ki van akasztva a főfaladra. csókolgasd!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soler
En nem latok semmi furcsat. Olyan mint egy ember. Szoritja az ing gallerja, valami konnyebb anyagu ing meg zako elonyos lenne.
Vezekelek
Ha nem fér a bőrébe én segítek megnyúzni mint a nyulat!
Pálinkafőző Rézüst
@kedwes: csak bemész az utcájába...:)) Arra vár...
dr. prédikátor
Hátha nem fér a bőrébe akkor tágítani kell a bőrén!!!Nyissuk fel a hátán a bőrt!!!
zabhegyező
@dr. prédikátor: Szíjat hasítsunk belőle?
kedwes
@Pálinkafőző Rézüst: Ki tudok szállni, bármikor! De köszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.