Az ellenzéki párt terrorcselekmények gyanújával emeltetne vádat a rendőri túlkapásokért szerinte felelős vezetők, elsősorban Gyurcsány Ferenc ellen. A Jobbik üdvözli, hogy megtörtént a vádemelés a 2006-os rendőri túlkapások miatt az érintett rendőri vezetők ellen katonai bűncselekmények miatt, de további lépéseket, a politikai vezetők felelősségre vonását követeli - jelentette ki Gaudi-Nagy Tamás. Az ellenzéki országgyűlési képviselő emlékeztetett: a Debreceni Katonai Ügyészségen egyesítették a folyamatban lévő feljelentéseket, egyúttal a nyomozásokat lezárták és vádat emeltek összesen 14 volt, illetve jelenlegi rendőrtiszttel szemben. A gyanúsítottak között van Gergényi Péter volt budapesti, illetve Bene László volt országos rendőrfőkapitány is.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
Éppen ezért a Jobbik követeli, hogy a súlyosabb büntetéssel járó terrorcselekmények gyanújával emeljenek vádat a 2006-os rendőri túlkapásokat irányító és azért felelős politikai vezetők, elsősorban Gyurcsány Ferenc ellen - fogalmazott Gaudi-Nagy Tamás."
Hellcat
Na meg a felbujtókat is illene felelősségre vonni, meg azt a sok vandál barmot aki rengeteg olyan ember tulajdonában okozott kárt akik semmiről nem tehettek. Velük mi lesz? Vagy az már nem fontos a jobbiknak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.