Kedden este fotózta le olvasónk ezt az áruházi csendéletet, majd telefonjáról küldte is nekünk. A szűkszavú komment csak ennyi: 2012. 11. 13. 19:00, Orosháza LIDL. Szinte az egész parkoló üres, a BMW 5-ös a bejáratnál parkol.

Forrás: beol.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
Itt csak egy probléma volt , hogy az ajtó volt túl kicsi , vagy az autó túl nagy, hogy nem tudott behajtani , és egy gyors autós bevásárlást elvégezni !!!:.))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zolee75
@honeykiss: Tesconál is megesik h Ladával a cigok oda állnak.Mert ugye nekik mindent szabad :S.szal ez nem egyedüli h fekete nyugati autóval oda állnak.A rokkant meg a családi parkoló résznél meg a 2ő közé áll be.
gabrella
Így este már lehet,hogy én is megtenném. Senkit nem zavart vagy akadályozott.
Kutyafüle
Égnek a hátsó lámpák, dehogy parkol! ELMEGY !
bosszants
Ezt itt Szegeden valami baráti segítséggel megoldja:)
A barát jobb oldalon kérdez, cimborája meg baloldalon akkus csavarhúzóval kikapja a szelepet!
darwin
Ma, 18.45-kor voltam a Lidlben.Akár autóval is bemehettem volna.Az egész kócerájban egy cigánygyerek ,névtelen kólával,tizenévesen öltöző negyvenes nő,a pénztáros csaj és jómagam leledzkedtünk. Mint egy rossz amerikai művészfilmben ,hosszasan válogattam a mirelit áruk között és elröhögtem magam.Csak a pisztolyos rabló hiányzott. :)
entero
@Pilóta: Még jó hogy nem egy Lexus az, különben rám fognák...:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.