Egyebek mellett ezzel is kiegészítené a törvényt Lázár János. Az államtitkár módosítaná a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló törvényt. Lázár János az úgynevezett dohánytörvényt azzal egészítené ki, hogy dohánybolt nem lehet mozgó, csak elkülönült, önálló üzlethelyiség. Abban csak dohánytermék, a szerencsejáték szervezéséről szóló törvényben szabályozott sorsolásos játék és fogadás bonyolításával kapcsolatos termék, illetve dohányterméket kiegészítő termék, vagy jogszabály által meghatározott termék forgalmazható.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
Módosító módosítójának a módosítója...szokás szerint.
scandináv
Akkor lottót és totót...stb lehet árulni.
NyekK
János! A lézer járja át az agyadat!
Bugajakab
Valamikor, szálanként is lehetett cigit kapni. A "tűszkő"-vel egy boltban árulták. Ez utóbbi szintén zárjegyes volt.
Szép idők voltak. Lehordtuk a nyugdíjas néninek a szenet a pincéjébe, kaptunk pár forintot. Rohantunk cigit venni belőle. Az őrs naplóba annyi került bele, hogy "az úttörő ahol tud, segít"! Külön megjegyzés nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.